SRBINA U HRVATSKOJ DOČEKALA JEZIVA PORUKA: Po povratku sa plaže zatekao izgreban auto, a ispod brisača nešto JOŠ GORE!
Foto: Printscreen 24sata.hr

skandal u poreču

SRBINA U HRVATSKOJ DOČEKALA JEZIVA PORUKA: Po povratku sa plaže zatekao izgreban auto, a ispod brisača nešto JOŠ GORE!

Društvo -

Na povratku s jedne porečke plaže, turista iz Srbije s je zatekao potpuno izgreban automobil nekim tupim predmetom, a ispod brisača su ga sačekale dve šokantne poruke.

" Koljači, četnici, ubice, propada vam velika Srbija. Pobili ste 200.000 ljudi, s Balkana je otišlo 1,5 miliona. Sve ste uništili, birate i dalje četnike na vlasti i dolazite u "ustašku" državu.

Treba vam zabraniti idućih 500 godina dolazak u Hrvatsku. Suočite se s istinom i kao Nemačka platite odštetu. Najgori narod u Evropi. Mediji su vam katastrofa. Ono malo koji žele reći istinu mora da ih čuva policija. Propala velika Srbija, a oni i dalje žive u virtualnom svetu" stoji u jednoj od poruka.

foto: Printscreen 24sata.hr

Čovek je odmah incident prijavio Turističkoj zajednici u Poreču u mejlu u kojem piše da " ne očekuje nikakvu pomoć, ali ne želi da prećuti ono što mu se dogodilo na plaži tog grada".

Uz to napominje kako je automobil ostavio na mestu gde je i predviđeno parkiranje, i istakao kako je i prošle godine bio na letovanju u Poreču, i da je svima hvalio ovu destinaciju... međutim to ubuduće neće raditi.

Kurir.rs/24sata.hr

Foto printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track