Najnovije vesti

OBELEŽEN DAN BIA: Proslavu čuvara srpske bezbednosti uveličao i Vučić (FOTO)
Foto: Instagram

godišnjica osnivanja

OBELEŽEN DAN BIA: Proslavu čuvara srpske bezbednosti uveličao i Vučić (FOTO)

Društvo

U prostorijama Bezbednosno-informativne agencije (BIA) danas je obeležena 121. godišnjica osnivanja civilne službe bezbednosti u Srbiji i 18 godina od osnivanja Bezbednosno-informativne agencije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i direktor BIA Bratislav Gašić položili su venac ispred memorijalnog zida u znak sećanja na poginule pripadnika Agencije nakon čega je održan svečani kolegijum na kojem su se obratili predsednik Srbije i direktor BIA.

Predsednik Vučić čestitao je svim pripadnicima Dan Agencije i zahvalio im se na uloženom trudu i radu. Vučić je istakao da je Agencija vidno napredovala u svom radu i opremljenosti i u postignutim rezultatima u prethodnom periodu.

Naglasio je da je neophodno i dalje ulagati u mlad i stručan kadar i razvijati tehničku opremljenost Agencije.

Svim pripadnicima Agencije poručio je da u obavljanju svog posla na prvom mestu treba da imaju interes svih građana Republike Srbije.

Direktor BIA čestitao je pripadnicima Agencije njihov dan i istakao da će rukovodstvo Agencije nastaviti da ulaže sve svoje napore kako bi se materijalni i statusni položaj Agencije, a time i njenih pripadnika, dalje unapređivao.

Naglasio je da je uveren da će Agencija kao i prethodnih godina uspešno izvršavati postavljene zadatke na dobrobit države Srbije i svih njenih građana koji u njoj žive.

- Povodom Dana Agencije zaslužnim pripadnicima uručene su godišnje nagrade za doprinos radu službe i izuzetna zalaganja u radu u prethodnoj godini - saopštila je BIA.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto:Instagram printscreen)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...