MINISTAR VULIN OBIŠAO POLICAJCE KOJI VREDNO RADE NA PRAZNIK: Svim građanima Srbije čestitao Dan primirja i pobedu u Velikom ratu
Foto: MUP

praznično iznenađenje

MINISTAR VULIN OBIŠAO POLICAJCE KOJI VREDNO RADE NA PRAZNIK: Svim građanima Srbije čestitao Dan primirja i pobedu u Velikom ratu

Društvo -

Vođa patrole Policijske stanice Stari grad Mladen Pajić istakao da za policiju ne postoji praznik i da je ona u službi građana 24 sata dnevno

BEOGRAD - Povodom Dana primirja u Prvom svetskom ratu ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin poručio je građanima Srbija da su nam preci ostavili obavezu da brinemo da Srbija bude sigurna i slobodna.

1 / 4 Foto: MUP

- Svim građanima Srbije želim da čestitam dan pobede u Prvom svetskom ratu. Naši preci su izvojevali veliku pobedu, zadivili su svet, a nama su ostavili obavezu da brinemo da Srbija bude sigurna, slobodna i da odlučuje sama o sebi, istakao je Vulin.

U saopštenju MUP navodi da je ministar obišao policijske službenike Policijske stanice Voždovac i patrole saobraćajne policije i policije opšte nadležnosti koji i danas, na dan praznika rade i brinu da građani budu bezbedni.

Tom prilikom ministar je istakao da za pripadnike MUP-a koji brinu o bezbednosti građana nema praznika.

- Svi građani Srbije mogu da se osećaju dobro, jer znaju da o njima brinu pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova. Hoću da se zahvalim svim pripadnicima MUP koji danas rade, ali i svima onima koji rade svih 365 dana u godini, rekao je on.

Vođa patrole Policijske stanice Stari grad Mladen Pajić istakao je da za policiju ne postoji praznik i da je ona u službi građana 24 sata dnevno te da i danas odgovorno obavljaju svoje poslove i zadatke.

(Kurir.rs/Tanjug)

(Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track