STANJE NA PUTEVIMA: Slabiji saobraćaj, ponede magla i vlažni kolovozi, na Batrovcima čekanje sat vremena
Foto: Profimedia

AMSS izveštaj

STANJE NA PUTEVIMA: Slabiji saobraćaj, ponede magla i vlažni kolovozi, na Batrovcima čekanje sat vremena

Društvo -

Vozače u Srbiji u jutarnjim ili prepodnevnim satima očekuju magla ili vlažni kolovozi.

U pojedinim krajevima poslednjih dana dodatnu opasnost na pojedinim deonicama puteva donosi i zemlja koju poljoprivredne mašine ostavljaju za sobom, zato treba voziti opreznije i pored manjeg broja vozila koji je uobičajen za nedelju pre podne, saopštio je AMSS.

Poslednji dan produženog vikenda za osnovne i srednje škole doneće pojačan saobraćaj tokom popodneva i večeri zbog kojeg treba očekivati usporenu vožnju na pojedinim prilazima većih gradova. Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim rampama nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 07:15 časova, putnička vozila na Batrovcima na izlazu čekaju 60 minuta. Teretna vozila na Batrovcima na izlazu čekaju 60 minuta.

Pažnja zbog magle na pojedinim deonicama

Zbog pojave magle smanjena je vidljivost na 50 do 150 metara na autoputu E-75, kod petlje Bubanj Potok - granica SRB/RSM (Preševo) i na autoputu E-80, petlja Trupale - granica SRB/BUG (Gradina), saopštilo je JP Putevi Srbije. Savetuje se maksimalan oprez pri vožnji.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track