TEŽAK DAN ZA SVE

POTRESNO: Zamenik gradonačelnika Goran Vesić OTKRIO ŠTA je prvo pomislio kad je ČUO za SMRT patrijarha Irineja (KURIR TELEVIZIJA)

Društvo -

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić potresnim rečima oprostio se od poglavara srpske pravoslavne crkve patrijarha Irineja, koji je preminuo usled posledica izazvanih korona virusom.

"Sve je radio u tišini, predano, vredno, znajući da je jedini sudija Bog i njegov srpski narod", napisao je zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić opraštajući se od patrijarha Irineja.

"Ja sam imao tu privilegiju da poznajem lično njegovu svetost patrijarha Irineja i da mnogo naučim od njega. Prvo na šta sam pomislio kada sam čuo za njegovu smrt jeste da nije stigao da osvešta Hram Svetog Save, a to je doživeo kao neku svoju misiju. I on je najzaslužniji što su radovi dovedeni do kraja", poručio je Vesić.

Kako je zamenik gradonačelnika naveo, poslednji put kada su se sreli govorili su o završetku Hrama, a kako upokojeni patrijarh nije stigao da ga osvešta za života, osveštavaće ga njegovo telo, naveo je zamenik gradonačelnika. - To je valjda neka pravda - zaklljučio je.

OVDE MOŽETE DA PRATITE UŽIVO KURIR TV

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track