Najnovije vesti

PREMINUO MLADI NOVINAR IZ ČAČKA: Miloš Lukić (35) posle skoro mesec dana izgubio bitku sa korona virusom
Foto: Instagram Printscreen

TUGA

PREMINUO MLADI NOVINAR IZ ČAČKA: Miloš Lukić (35) posle skoro mesec dana izgubio bitku sa korona virusom

Društvo

Mladi novinar iz Čačka Miloš Lukić (35) preminuo je jutros u Kliničko-bolničkom centru “Dr Dragiša Mišović” u Beogradu od posledica korona virusa koji već.

Vest o Lukićevoj smrti, objavio je portal "Krug", čiji je prerano preminuli novinar, bio dugogodišnji saradnik.

- Naš dragi kolega, prijatelj i saradnik Miloš Lukić iz Čačka preminuo je danas u Kliničko-bolničkom centru “Dr Dragiša Mišović” u Beogradu od posledica infekcije korona virusom, imao je samo - 35 godina - piše u saopštenja portala.

Kako se navodi u daljem tekstu, Miloš se sa korona virusom borio od početka novembra meseca.

- Jedna od najodanijih svojoj profesiji, naš dragi kolega, novinar iz Čačka - Miloš Lukić, nije uspeo da izbori bitku sa Covidom 19. Preminuo je jutros u Kliničko-bolničkom centru “Dr Dragiša Mišović” u Beogradu od posledica infekcije korona virusom. Ovaj neizmerno dobar, pristojan i požrtvovan čovek borio se s tom bolešću još od početka novembra i nažalost, uz svu pomoć lekara, nije uspeo. Mi smo kao zajednica svih novinara Srbije izgubili jednog od najboljih predstavnika ove profesije, ali pre svega odanog, odgovornog i nesebičnog prijatelja, a sama javnost novinara iz reda najboljih reportera trenutno u Srbiji. Miloš je bio dugogodišnji saradnik i radnik za skoro sve medije u Čačku i Moravičkom okrugu, a kasnije i nacionalne agencije FoNet. Od oktobra 2018. godine bio je osnivač i vlasnik novinske agencije MNA, s kojom je samostalno izveštavao, ujedno pomažući svim kolegama kada je bilo najzahtevnije i najteže, odlazeći na mesta i događaje na koje bi malo ko pristao da odlazi, uključujući i žarišta aktuelne pandemije. Miloš Lukić rođen je 14. oktobra 1985. godine u Čačku. Redakcija portala Krug izražava duboko žaljenje Miloševoj porodici i prijateljima. Njegovo profesionalno nasleđe i iskreno prijateljstvo neće nikada biti zaboravljeno. Neka mu je večna slava - stoji na kraju objave portala "Krug".

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...