BOJANA MALJEVIĆ ŽESTOKO UZVRATILA NA PROZIVKE VODITELJA IVANA IVANOVIĆA: Ne budi zao i površan! (TVIT)
Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

rat na društvenim mrežama

BOJANA MALJEVIĆ ŽESTOKO UZVRATILA NA PROZIVKE VODITELJA IVANA IVANOVIĆA: Ne budi zao i površan! (TVIT)

Društvo -

Glumica Bojana Maljević žestoko je odgovorila na prozivke voditelja Ivana Ivanovića, koji ju je na društvenoj mreži Tviter napao oko nošenja maski, poručivši mu da ne bude površan i zlurad.

Naime, Ivanović je u svojoj objavi udario na glumicu povodom njihovih različitih stavova oko nošenja maski. Njihov sukob datira još od početka epidemije, a voditelj je iskoristio situaciju da likuje kako je on bio u pravu, a onda ju je upitao upitao da li nosi masku.

Bojana Maljević
foto: Printscreen Twitter

Ubrzo je usledila još jedna objava Ivanovića gde se pravda da navodno nije znao u kakvom je zdravstvenom stanju glumica.

Ubrzo se oglasila i Bojana Maljević, koja je objasnila da se ne nalazi u bolnici i da se oseća dobro, a onda se osvrnula i na Ivanovića.

1 / 3 Foto: Printscreen Twitter

- Ivane dragi, ovo što si napisao je neetično i netačno, profesija te obavezuje da ne budeš površan i polutačan. A ni zlurad. I da proveravaš informacije, nevezano od toga da li me pratiš na mrežama. 10 meseci nije zaražen nijedan član moje porodice, nijedan član filmske ekipe za koju sam odgovorna, nisam zaražena ni ja. To, možda, nešto govori i o tome kako sam se ponašala. To zna svako ko me poznaje, svako ko sa mnom radi i živi. Znaju svi osim Ivana Ivanovića - napisala je glumica.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track