DA LI JE STVARNO ILI FEJK? Bahati Tik-toker koji je maltretirao radnika gradske čistoće tvrdi da je pretučen (VIDEO)
Foto: Tik Tok Printscreen

haos na društvenim mrežama

DA LI JE STVARNO ILI FEJK? Bahati Tik-toker koji je maltretirao radnika gradske čistoće tvrdi da je pretučen (VIDEO)

Društvo -

Popularni Tik-toker Zoran Jovanović koji je početkom godine izazvao buru zbog videa u kom ponižava radnika gradske čistoće sada je ponovo skrenuo pažnju na sebe jer je navodno napadnut u centru Beograda.

Društvenim mrežama kruži snimak navodnog napada, a Jovanović, koji je poznat i pod nadimkom "ludibratt" objasnio je na TikToku i kako je došlo do navodnog incidenta.

"Drugar mi je zadavao izazove u Knezu i rekao mi je da se zaletim na nekog lika i da ga gurnem. Bila neka dva lika, šetala Knezom i ja se zalećem na jednog od njih i gurnem lika polako, bukvalno sam ga pipnuo. Taj lik koga sam polako gurnuo se samo nasmejao jer me je prepoznao, a njegov drug me uopšte ne gotivi i zaleteo se na mene i nabada me iz sve snage u oko. Toliko mi je modro, nadulo se, imam masnicu preko celog oka. Ako prepoznajete lika, znate kako se zove i odakle je napišite mi", rekao je Jovanović.

Podsetimo, Jovanović je početkom godine objavio snimak maltretiranja radnika gradske čistoće, a do incidenta je takođe došlo u Knez Mihailovoj ulici.

Ovakva sraman čin podsmevanja za par hiljada lajkova i pregleda zgrozio je mnoge, te su se na društvenim mrežama ređale osude za ovakav postupak.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track