ILIĆ DRAGOSLAV IZ VELIKOG GRADIŠTA DOBIO STAN U BEOGRADU NA VODI: Završeno finalno izvlačenje drugog kola igre Uzmi račun i pobedi
Foto: Printskrin RTS

FINALE DRUGOG KRUGA

ILIĆ DRAGOSLAV IZ VELIKOG GRADIŠTA DOBIO STAN U BEOGRADU NA VODI: Završeno finalno izvlačenje drugog kola igre Uzmi račun i pobedi

Društvo -

U finalnom izvlačenju drugog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020" izvlače se dobitnici pet automobila "fijat" 500L i stana u prestonici, na 23. spratu jedne od kula u naselju "Beograd na vodi".

U bazenu u studiju nalazi 11.737, 947 koverata i sve one konkurišu za izvlačenje vrednih nagrada.

Uzmi račun i pobedi 2020
foto: Printskrin RTS

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Republike Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1.septembra 2020. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Ministar finansija Siniša Mali, koji je prisustvovao izvlačenju, rekao je da je zadovoljan odzivom građana i svešću koja se razvija kada je borba protiv sive ekonomije u pitanju.

Čestitao je svim dobitnicima vrednih nagrada, ali je zahvalio i svim građanima na tome što prilikom svake kupovine uzimaju fiskalne račune.

"Svaki fiskalni račun za nas znači novac koji ulažemo u auto-puteve bolnice, vrtiće", istakao je Mali.

On je najavio da od 1. marta kreću prijave za pomoć svim ugroženim privrednicima, a 28. aprila kreće prijava onlajn i preko kol centra za pomoć od 60 evra svim punoletnim građanima.

Uzmi račun i pobedi 2020
foto: Printskrin RTS

Srećne dobitnike izvući će glumica Marija Karan. Prvo je izvukla dobitnike pet automobila "fijat" 500L".

Srećni dobitnici su:

Dijana Živković iz Loznice

Vojkan Maksimović iz Kuršumlije

Bojana Stepanović iz Velike Plane

Ljubiša Kocić iz Niša

i Nela Ilić iz Požarevca

Marija je izvukla dobitnika i glavnu premiju stan od 56 kvadrata u Beogradu na vodi je Ilić Dragoslav iz Velikog Gradišta

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track