01:33

Đorđe Joksimović po peti put kreće u protestnu šetnju

NE PREDAJE SE

PETI PUT KREĆE U BORBU ZA DECU: Đorđe Joksimović ponovo ide PEŠKE od Kragujevca do Beograda u znak protesta (KURIR TELEVIZIJA)

Društvo -

Đorđe Joksimović krenuo je pešice od Kragujevca prema Beogradu nezadovoljan odlukama suda i Centra za Socijalni rad. Smatra da treba da mu se vrati roditeljsko pravo oduzeto pre šest godina.

- Krenuo sam na ovaj put jer želim da se obratim još predsedniku države koji mislim da može da reši taj problem, ne samo moje, već što se tiče sve dece Srbije. Idem peške do njega, pa ako pomogne, pomoglo je - kaže nesrećni otac tri devojčice.

Troje dece smešteno je u hraniteljsku porodicu, a Đorđe se nada da će mu deca biti vraćena, a ovo je već peti put da hoda od Kragujevca ka Beogradu.

Đorđe je u međuvremenu sredio kuću, a tvrdi i da je ispunio i ostale uslove koje je Centar zahtevao od njega.

Na poslednjem sastanku Đorđu su rekli da mora da pohađa i kurs roditeljstva.

- To je samo produižetak agonije, niko meni nije rekao da će da mi vrati decu. Oni samo imaju neke zadatke prema meni koje ja moram da ispunjavam. Bilo je zapošljenje kada su obećali da će da mi vrate decu, međutim, nište od toga nije bilo - priča Đorđe.

On kaže da deca pate i da žele da se vrate u roditeljski dom, a sada se nada se da će mu predsednik Srbije Aleksandar Vučić pomoći u tome da povrati ćerke.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track