Najnovije vesti

Novi brend Heinner od sada je dostupan u WinWin-u!
Foto: promo

Novi brend Heinner od sada je dostupan u WinWin-u!

Društvo
14:33h

Uređenje domaćinstva nije lako i jednostavno. Kupci pred sobom imaju težak zadatak da među brojnim uređajima koji se nalaze na tržištu, pronađu savršen spoj u jednom proizvodu, u skladu sa potrebama i navikama, koji istovremeno odgovara budžetu kojim raspolažu. Osim komfora koji pruža, kvaliteta i efikasnosti uređaja, veoma važan faktor prilikom odabira predstavlja dizajn.

Sjajne vesti dolaze iz WinWin-a! Od sada u radnjama ovog brenda i online prodavnici možete kupiti fenomenalne i pristupačne Heinner proizvode. Reč je o brendu velikih i malih aparata za kuću, koji se nalazi na tržištu od 2011. godine.

,,Svesni smo važnosti kreiranja ponude po meri kupca, te smo iz tog razloga u asortiman uvrstili još jedan kvalitetan i moderan brend koji nikog neće ostaviti ravnodušnim. Sklopili smo odličnu saradnju sa partnerima i siguran sam da će ovaj brend naši kupci obožavati”, rekao je Bojan Filipović, izvršni direktor marketinga.

Ovaj brend poznat je po različitim karakteristikama proizvoda. Pre svega, odlikuje ga jednostavno korišćenje kao veoma važan faktor kada govorimo o izboru aparata. Heinner uređaji donose dodatno zadovoljstvo u pripremi obroka svakom domu. Aparati za kafu, sokovnici i blenderi predstavljaju pravi podsticaj za uživanja, ali i pripremu zdrave hrane i napitaka.

Heinner se ističe kvalitetom i kada je reč o nekim drugim kućnim pomoćnicima. Mašine za pranje veša, mašine za sušenje veša, pegle i prečišćivači vazduha upotpunjuju širok asortiman ponude ovog brenda.

Posebno značajno je naglasiti da prilikom kupovine Heinner artikala kupci neće razmišljati o dugovečnosti uređaja. Za kupovinu velikih kućnih aparata predviđena garancija je 6 godina, kupovinom malih kućnih aparata kupci ostvaruju pravo na garanciju od 3 godine. Stalna tehnička podrška i mogućnost besplatne zamene izgubljenog ili oštećenog pribora ukazuju na posebnu pažnju i brigu o kupcima ovog izuzetnog brenda.

Više informacija saznajte na winwin.rs .

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...