OGLASIO SE NIŠLIJA KOJI JE NASMEJAO SRBIJU! Kad vidite šta ga mori biće vam jasno zašto je podsvesno PREKRSTIO VAKCINU
Foto: Screenshot

hit

OGLASIO SE NIŠLIJA KOJI JE NASMEJAO SRBIJU! Kad vidite šta ga mori biće vam jasno zašto je podsvesno PREKRSTIO VAKCINU

Društvo -

Iako su građanima Srbije na raspolaganju četiri vakcine Nišlija Zoran Osmanović (62) se revakcinisao "petom" i to ni manje ni više nego "Rajfajzenovom"!

Osmanović, koji je u razgovoru sa novinarima televizije na punktu za vakcinaciju Fajzerovu vakcinu nazvao "Rajfajzenovom", zahvaljujući lapsusu postao je zvezda društvenih mreža.

Svojom izjavom nakon revakcinacije podržao je i Frojdovu tezu da lapsusi nisu slučajni već su odraz podsvesti, a Zoran ima debeo razlog što mu Rajfajzen mesecima ne izlazi iz glave.

- U Rajfajzen banci imam račun, a krajem aprila ženim sina... Mislim da je ovo što kažem dovoljno da svima bude jasno što sam "prekrstio" vakcinu. U onoj žurbi, a već opterećen "Rajfajzenom", kad me je novinar upitao koju vakcinu primam, izlete me naziv banke umesto naziva vakcine. U ovim vremenima, kad je novac svima potreban, a većini često fali, mislim da je svima jasno što mi se banka mota po glavi - kroz smeh komentariše verbalnu omašku simpatični Nišlija.

Priznaje da mu pažnja, kojom je obasut nakon što se pojavio snimak njegove izjave, prija i to posebno što ima malo burniju reakciju na vakcinu.

- Od toga je ispala jedna lepa šala, zvalo me je mnogo ljudi, rodbine i prijatelja i svi su komentari bili dobronamerni. Zaista je to bilo sasvim slučajno, nije postojala nikakva namera da nekog reklamiram ili da se šalim sa nazivom vakcine, a kamoli da stičem nekakvu popularnost. Jednostavno mi se omaklo, a to što je ljudima to postalo zabavno, meni je veoma drago, naročito sada kad smo bombardovani lošim vestima. Taman mi to prekrati vreme dok čekam da prođe reakcija na vakcinu - priča Osmanović.

Zoran apeluje na sugrađane da se vakcinišu i pridržavaju mera jer, kako ističe, to je jedini način da se odbranimo od pošasti koja nam je promenila živote.

- Apelujem na sve Nišlije, posebno na moje Rome da se vakcinišu i da vode računa, da izbegavaju suvišne kontakte. Evo, ja pripremam svadbu mom sinu Edijanu i snahi Sabrini, ali će zbog pandemije sve to izgledati drugačije. Moraćemo da proslavimo svadbu u najužem krugu, drugačije smo planirali, ali sad moramo da ispoštujemo mere. Ovo mi je treća svadba, ženim i najmlađeg sina i mnogo se radujem, jer smo mi porodica koja uživa u veselju. Mada sam penziju dočekao radeći u Duvanskoj industriji, trideset godina se bavim muzikom, imao sam čast da sviram gitaru u orkestru Šabana Bajramovića i da sa njim proputujem skoro čitav svet, nisam bio samo u Americi i Norveškoj - ponosno ističe Osmanović.

(Telegraf.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track