Почео је нови циклус ДИС-овог програма подршке образовању Знање зна будућност
Foto: Mirko Mirčetić

Почео је нови циклус ДИС-овог програма подршке образовању Знање зна будућност

Društvo -

Београд, 28. 04. 2021. године – Данашњом конференцијом за штампу која је одржана у београдском Медија центру, компанија ДИС свечано је започела нови, 3. по реду циклус програма подршке образовању младих „Знање зна будућност“.

znanje, budućnost
foto: Mirko Mirčetić

Представници највећег домаћег трговинског ланца, Стефан Чворовић (директор сектора маркетинга), Иван Шулеић (генерални директор) и Димитрије Продановић (директор сектора људских ресурса) обратили су се присутним новинарима представљајући досадашње резултате програма у оквиру којег је за прве две године постојања реализовано 24 пројекта образовних институција, организација и установа, као и 89 донација упућених деци запослених у компанији.

znanje, budućnost
foto: Mirko Mirčetić

Посебну пажњу је привукла чињеница да је овогодишњи фонд за донације удвостручен у односу на претходну годину, па ће ДИС ове године, кроз реализацију различитих пројеката, подржати образовање младих у Србији са чак 20.000.000 динара.

Буџет је распоређен равномерно, 10.000.000 динара за екстерне пријаве, институције, најбоље основце, средњошколце и студенте и 10.000.000 динара за интерне пријаве, децу запослених у ДИС-у која се истичу успесима у школи и другим вештинама.

Директор маркетинга компаније, Стефан Чворовић, изразио је велико задовољство што ће програм „Знање зна будућност“, упркос изазовима, ове године младима у Србији помоћи још снажније.

znanje, budućnost
foto: Mirko Mirčetić

Компанија ДИС као највећи домаћи трговински ланац и друштвено одговорна компанија од свог оснивања води бригу о заједници предузимајући низ пројеката од којих је најзначајнији Знање зна будућност. Циљ овог пројекта је подршка таленту и труду младих људи на њиховом путу до успеха. Овај програм није намењен само одличним ученицима, већ свим талентованим младим људима, било да се они баве спортом, уметношћу или науком.

Програм Знање зна будућност представља велики корак ка свеобухватној, системској и још снажнијој подршци образовању младих људи. Будући да се ради о програму подршке образовању младих и образовних институција и организација, наши планови остају непромењени, дакле усмерени ка свима којима је помоћ потребна. Компанија ДИС жели да обезбеди бољу будућност дајући ветар у леђа онима на којима будућност остаје.

Након представљања механизма пријављивања, селекције и реализације пројекта који је задржао исту, једноставну форму као и током прве две године, представници компаније ДИС су и званично отворили овогодишњи период пријављивања који ће трајати до 1.6.2021. и позвали све институције, организације и установе да пријаве своје пројекте.

Пријављивање за програм подршке „Знање зна будућност 2021“ је омогућено на сајту www.dis.rs од 28.4.2021. (од 12:00) до 1.6.2021. (до 23:59), након чега ће се приступити одабиру најбољих пројеката и реализацији донација. Такође, на сајту су доступна и детаљна упутства, као и правила учешћа у програму.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track