SNAŽNA BILJANINA PORUKA Kada bi se svi koji idu u solarijum i stavljaju lepak na nokte vakcinisali već bi imali imunitet krda
Foto: Marina Lopičić

NE MOŽE DA SE NAČUDI

SNAŽNA BILJANINA PORUKA Kada bi se svi koji idu u solarijum i stavljaju lepak na nokte vakcinisali već bi imali imunitet krda

Društvo -

Biljana Srbljanović objavila je na društvenim mrežama svoje utiske nakon odlaska na vakcinaciju. Bukvalno nikad ništa u ovoj zemlji nije ovako dobro funkiconisalo, kao vakcinacija. Sve traje manje od 10 minuta, kaže rediteljka na Fejsbuku

Sve traje manje od 10 minuta, plus 15 min čekanja za eventualnu alergijsku reakciju. Spojler alert: niko nema alergijsku reakciju, napisala je dramska spisateljica Biljana Srbljanović na svom Fejsbuk profilu na kojem se, kao i na ostalim društvenim mrežama, oglašava kao Biljana Keler ili Leja Keler.

Ajde ljudi, stvarno. Nemojte da hoćete da se vakcinišete da biste išli na more, a da vas boli uvo da se vakcinišete, da bismo ponovo živeli normalno. To nije stav. To je sebičluk, napisala je ona.

BILJANA SRBLJANOVIĆ IMA BRUTALNU PORUKU: Nisam srela osobu koja je protiv MASKI, a da nije i u svemu drugom KOMPLETAN IDIOT!

vakcinacija, Sajam
foto: Facebook Printscreen, Biljana Keler

Biljana Srbljanović je inače na svojim profilima na društvenim mrežama juče objavila kako je oduševljena organizacijom na vakcinalnom punktu na Sajmu.

Biljana Srbljanović
foto: Facebook Printscreen, Biljana Keller

- Bukvalno nikad ništa u ovoj zemlji nije ovako dobro funkiconisalo, kao vakcinacija. Sve traje manje od 10 minuta, plus 15 min čekanja za eventualnu alergijsku reakciju - napisala je ona.

(Kurir.rs/Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja