ČADEŽ SE SASTAO SA MILIJARDEROM I PUTINOVIM PRIJATELJEM: Razgovarali o podršci za srpske kompanije koje žele na rusko tržište
Čadež i Timčenko, Foto: Privredna Komora Srbije

VAŽAN SASTANAK

ČADEŽ SE SASTAO SA MILIJARDEROM I PUTINOVIM PRIJATELJEM: Razgovarali o podršci za srpske kompanije koje žele na rusko tržište

Društvo -

Čadež i Timčenko sastali su se u Sankt Petersburgu

Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež sastao se danas sa Genadijem Timčenkom, jedinom od petorice najbogatijih Rusa čije je bogatstvo magazine Forbs procenio na 11,4 milijarde dolara i bliskim prijateljem predsednika Rusije Vladimirom Putinom.

Timčenko je vlasnik jedne od najvećih ruskih kompanija, Volga Grupe koja je specijalizovana za ulaganja u energetici i počasni je konzul Srbije u Ruskoj Federaciji.

Čadež i Timčenko sastali su se u Sankt Petersburgu gde su razgovarali o podršci koju je Volga Grupa spremna da ponudi svim srpskim kompanijama koji žele da rade na tržištu Ruske Federacije.

Čadež i Timčenko
foto: Privredna Komora Srbije

„Timčenko je izrazio ličnu spremnost da pomogne sve srpske projekte u Rusiji, ne samo sa pozicije suvlasnika jedne od najvećih ruskih poslovnih holdinga Volga Grupe, već i kao počasni konzul i prijatelj Srbije“, izjavio je Čadež.

Kompanije iz Srbije imaće mogućnost da preko Privredne komore Srbije ostvare komunikaciju sa Volga Grupom u cilju uspostavljanja zajedničke poslove saradnje.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track