ZA EMILIJOM (14) SE TRAGA 4 DANA: Obrisala sve društvene mreže i nestala iz kuće dok su svi spavali! Porodica moli za pomoć
Foto: Printscreen

da li ste je videli?

ZA EMILIJOM (14) SE TRAGA 4 DANA: Obrisala sve društvene mreže i nestala iz kuće dok su svi spavali! Porodica moli za pomoć

Društvo -

E. R. (14), učenica sedmog razreda osnovne škole u Čačku, nestala je u suboru ujutru i od tada joj se gubi svaki trag.

Kako kaže njena starija sestra Jovana, E. R. su poslednji put videli u petak uveče. Već u subotu kada su se probudili, nje nije bilo u kući u Konjevićima gde žive.

- Nestanak je prijavljen policiji istog dana, obaveštena je i škola, prijatelji. Svi tragamo za njom i želimo da nam se vrati kući što pre – rekla je Jovana.

Ona kaže da su razgovarali sa njenim drugarima iz škole i komšiluka, ali da niko od njih nema ideju gde bi mogla otići.

"Takođe, E. R. u poslednje vreme nije upoznala ni neke nove prijatelje, što bi nas navelo na sumnju da bi išla od kuće. Svaka dojava o njenom kretanju nam je dobrodošla", priča Jovana čija porodica zajedno sa policijom traga nestalom za devojčicom.

"Nama se javio jedan čovek koji tvrdi da je E. R. video u blizini jednog čačanskog restorana. Kaže da je ušla u mesaru pored i tražila čašu vode da popije. Nama je to odmah dojavljeno, otišli smo na tu lokaciju, policija je takođe obavila razgovor, ali od nje ni traga", priča uznemireno njena sestra.

"Molimo sve koji je prepoznaju sa slike da jave najbližoj stanici policije ili na telefon koji smo objavili. Na sebi je imala roze majicu, kariranu košulju, farmerke, jaknu i zelene starke. Odnela je i teget ranac", kaže sestra.

Ona dodaje da je E. R, najverovatnije u petak tokom noći obrisala ili zatvorila sve svoje naloge na društvenim mrežama, kao da je htela da se i tu sakrije.

(Kurir.rs/D.Č.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track