BEOGRAĐANKA PREVARENA! Majstor mi uzeo 1.500 evra i nestao! ODNEO MI JE I TELEVIZOR, kamera sve snimila!
B.K. je bio angažovan da renovira Nadici kuću, Foto: Ustupljena fotograija

STRAŠNO!

BEOGRAĐANKA PREVARENA! Majstor mi uzeo 1.500 evra i nestao! ODNEO MI JE I TELEVIZOR, kamera sve snimila!

Društvo -

Nadica M. optužila je, kako kaže, lažnog građevinskog preduzimača, da joj je papreno naplatio renoviranje stana, koje nije završio

Nadica M. iz Beograda tvrdi da ju je B. K., koga je angažovala da joj renovira stan, prevario za 1.500 evra koje je naplatio, a radove nije završio, kao i da joj je iz stana uzeo neke vredne stvari i nestao.

Ona za Kurir navodi da joj se B. K. predstavio kao građevinski preduzimač iz Užica, koji je u Beograd došao da bi upisao dete u školu, pa je za to vreme hteo da zaradi.

- Bilo mi je hitno da renoviram stan, a za njega sam imala preporuku poznanika. Dala sam mu ključeve stana, tu je odseo, a ja sam otputovala - kaže ona.

B. K. ju je, kako kaže Nadica, uredno na Vajberu obaveštavao kad i šta radi, što je videla i na kamerama, da bi jednog dana on nestao bez traga! - Kad sam došla u stan, videla sam da je skinuo pločice iz kupatila i okrečio nekoliko zidova - rekla je ona, dodajući da mu je posao bio da renovira kupatilo i okreči ceo stan.

Nadica tvrdi da je stalno tražio novac za materijal, za dnevnice, te mu je tako dala 1.500 evra.

- Plaćala sam sve, a dok sam bila na odmoru, moj dever mu je nosio novac. Sad od tog čoveka imam samo ime i prezime, i to ne znam da li je pravo. Platila sam ga za posao, a on me je prevario. Odneo mi je iz stana i televizor vredan 300 evra, što je kamera i snimila! - rekla je ona za Kurir, priloživši nam fotografije preduzetnika.

Nakon što je priču o prevari objavila na društvenim mrežama, Nadica kaže da joj se B. K. odmah javio: - Zvao me je sa pripejd broja koji je kupljen na trafici. Prvo mi je nudio dogovor, rekao da će doći u ponedeljak da radi, pa je ostalo da se čujemo, da bi mi na kraju ipak rekao da neće raditi jer sam ga objavila svuda, i da će me čak i tužiti!

Nadica M. ističe da je bila prinuđena da angažuje i plati druge majstore kako bi joj uradili kupatilo koje je B. K. za sobom ostavio ruinirano i potpuno neupotrebljivo. Na fotografijama koje nam je poslala vidi se da je B. K. pločice skinuo, ali da ništa dalje od radova nije završio.

Ruinirano kupatilo
foto: Ustupljene fotografije

Nadica je najavila da će preduzimača na osnovu svih dokaza koje ima prijaviti i goniti sudski. Ovim povodom pokušali smo da kontaktiramo sa B. K., ali je on bio nedostupan.

Kurir.rs / S. Trajković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track