ŽESTOKA UVREDA STIGLA IZ HRVATSKE: Admiral Lošo uporedio SRBE SA PSIMA! Smeta mu ustoličenje Joanikija na Cetinju (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Projekt Velebit

bruka i sramota

ŽESTOKA UVREDA STIGLA IZ HRVATSKE: Admiral Lošo uporedio SRBE SA PSIMA! Smeta mu ustoličenje Joanikija na Cetinju (VIDEO)

Društvo -

Hrvatski admiral Davor Domazet Lošo uporedio je Srbe sa psima komentarišući dešavanja na dan ustoličenja mitropolita Joanikija na Cetinju.

- Srbi mrze sve. Oni su narod mržnje. Nema u njihovoj duhovnosti ono što Hrist uči. Kod njih je to proforma. U najveću svetinju ti dođeš crnogorskog naroda... Ti ne možeš doći na silu tamo. Pas kad zapi*a to je njegovo dvorište? To je čist okultizam. Ponašaju se kao psi - rekao je Lošo u jednom podkastu na Jutjubu.

Hrvatski admiral je podrugljivo prokomentarisao ustoličenje mitropolita Joanikija na Cetinju.

- Zamislite da crkva dolazi helikopterom naoružana! Glumataju i nose zastore protiv metka. Sad se pojavilo da imaju sumnje kako mu je pretio snajperista. Prave kazalište. Oni će se sada prikazati kao žrtve - rekao je nekadašnji oficir JNA.

Sramnu izjavu možete čuti na 13. minutu snimka.

Lošo je inače penzionisani admiral i nekadašnji savetnik hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović. Čuven je po antisrpskim izjavama, ali i po brojnim teorijama zavere.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track