TEROR U MALOJ KRSNI NE PRESTAJE: Devojčici osmakinje iščašile vilicu, a sada dobija brutalne pretnje pretnje!
Teror u Maloj Krsni ne prestaje, Foto: Suzana Trajković

Jezivo nasilje nad decom

TEROR U MALOJ KRSNI NE PRESTAJE: Devojčici osmakinje iščašile vilicu, a sada dobija brutalne pretnje pretnje!

Društvo -

Na pitanja upućena rukovodstvu OŠ "Đura Jakšić" nismo dobili odgovor.

Trinaestogodišnja učenica Osnovne škole "Đura Jakšić" iz Male Krsne, koju su 16. septembra pretukle dve godinu dana starije devojčice iz iste škole i tada joj iščašile vilicu, zbog čega je neko vreme jela na slamčicu, sada dobija pretnje!

U pismenoj izjavi koju je u sredu dala direktorki škole, a u koju je Kurir imao uvid, ona je navela da joj je pretio dečak koji je brat od strica jedne od devojčica koje su je sredinom septembra tukle.

Ona je u izjavi napisala da se tog dana, tokom časa fizike, požalila nastavniku da ne čuje ono što govori tokom predavanja jer su dva dečaka vikala, a jedan od njih je pomenuti dečak. Dodala je da je nastavnik u jednom trenutku i prestao da drži čas jer nije mogao da ih smiri.

- Tada je jedan dečak počeo da mi preti da će da me slomi. Pretnje je ponovio više puta i počeo da me gađa hemijskom. Onda je brat devojčice koja me je tukla došao do mog stola, podigao sto i lupio njime o pod, i rekao: "Je*em ti mamu u pi*ku" - napisala je ona u izjavi, u kojoj je navela i da se plašila da je na ulazu ne pretuku jer su joj na času već pretili.

Majka devojčice S. D. za Kurir kaže da u školi često razgovaraju i rade sa njenim detetom, ali da je mnogo popustila u školi jer ima problem sa pažnjom. Na pitanja upućena rukovodstvu OŠ "Đura Jakšić" nismo dobili odgovor.

Kurir.rs / Suzana Trajković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja