ANA RMUŠ, DOBITNICA STANA NAGRADNE IGRE UZMI RAČUN I POBEDI, ZA KURIR: Ja i moje trogodišnje dete dobijamo krov nad glavom
Foto: Printscreen/ RTS1

nagradna igra

ANA RMUŠ, DOBITNICA STANA NAGRADNE IGRE UZMI RAČUN I POBEDI, ZA KURIR: Ja i moje trogodišnje dete dobijamo krov nad glavom

Društvo -

Ceo život smo igrali nagradne igre reda radi i nikad ništa nismo dobili i zbog toga nisam mogla ni da sanjam da ću dobiti stan. Sada smo ja i moje trogodišnje dete dobili krov nad glavom, priča za Kurir Ana Rmuš (34) iz Vrbasa, dobitnica dvoiposobnog stana u Zemunskim kapijama u petom izdanju jesenjeg ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi".

- Ja sam samohrana majka. Imam dečaka koji ima tri godine i živim sa roditeljima i bratom u porodičnoj kući u Vrbasu. Što bi se reklo, stan je i ovog puta otišao u prave ruke. Ne mogu da verujem da se nešto promenilo - kaže Ana i dodaje:

- Svake subote pratimo izvlačenje, ali čisto reda radi. Učestvovali smo u nagradnoj igri i prošle godine i poslali smo mnogo koverata. Sakupljanje računa, lepljenje i slanje koverata je bio porodični projekat, i evo, na kraju se trud isplatio.

Ona navodi da je pravnica, zaposlena, i da ne želi da joj se slika pojavljuje u medijima. - Zamišljala sam kako bi bilo lepo kad bih bar dobila automobil, pa onda da ga prodam i uzmem sebi i detetu neki stan na kredit, kad ono, dobili smo najvredniju nagradu.

Kurir.rs/ A. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja