KOMŠINICA SVAKO VEČE USISAVA U OSAM SATI, A ONDA JOJ NEKO KUCA NA VRATA I SLEDI ŠOK: Beograđanka se požalila i pitala samo JEDNO!
Foto: Shutterstock

PA, OVO JE HIT!

KOMŠINICA SVAKO VEČE USISAVA U OSAM SATI, A ONDA JOJ NEKO KUCA NA VRATA I SLEDI ŠOK: Beograđanka se požalila i pitala samo JEDNO!

Društvo -

Život u zgradi ima svoje prednosti i mane. Prednosti stambenog života jesu što nismo izoliovani od ljudi, uvek imamo nekoga ko može da nam se nađe, pomogne, popravi nešto ili ponekad samo pravi društvo.

Međutim, često se dešava da se komšije iz iste zgrade i ne poznaju, ne viđaju. S druge strane, mane života u zgradi su svakako galama iz susednih stanova, buka koju ponekad treba i da se istrpeti ili, ukoliko je, recimo, muzika, vika ili galama nepodnošljiva ljubazno se obraziti komšiji.

Neretko se dešava da zbog neprijatnih zvukova komšijama prosto bude neprijatno da vam se obrate, ali pronađu druge načine da se požale na svoje susede.

Naime, jedna Beograđanka je na svom Tviter nalogu objavila šta se svako veče dešava u stanu njene komšinice.

- E, ovako, komšinica vrata do vrata potkrovlje, gipsani radovi. Svako veče u 20 časova usisava, u 20 i 15 minuta neko zvoni. Slede seksualni odnosi od oko jedan sat. Mi sedimo, sve čujemo... Pojačamo televiziju, muziku... Ja tvitam. Ćutimo i čekamo da prođe. To se dešava svako veče. Ali zašto usisava - požalila se Beograđanka na Tviteru.

Usisivač, Usisavanje
foto: Profimedia

Ovaj tvit je pokrenuo lavinu komentara pa su joj pratiocui savetovali da i ona uradi isto.

- Klin se klinom izbija počnite pre njih i budite mnogo glasni - minimum dva sata. Sa usisavanjem počnite već u 19 časova. Preporučujem onaj usisivač sto se držao u jednom ruci, a usisavalo se drugom. Probija zvučni zid. Seksualni odnosi obavezno uz njihov zid jer gips prenosi vibracije. I sve tako dok ih ne iselite - napisao je jedan tviteraš u komentaru, dok je jedna korisnica ove društvene mreže predložila da i ona krene sa usisavanjem u isto vreme.

Usisavanje
foto: Profimedia

Neki od komenatara su bili veoma duhoviti, pa je jedan tviteraš u komenatru odgovorio na Beograđankino pitanje "Zašto komšinica usisava".

- Možda vode ljubav na podu pa zbog toga usisavaju svako veče - napisao je on.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track