00:14

Vremenska prognoza za 14.04.2022. godine

vremenska prognoza

DANAS TOPLO I SUNČANO Do petka lepo vreme, a PREOKRET sledi za VIKEND! Pogledajte kakvo nas vreme očekuje u narednim danima

Društvo -

I danas će širom naše zemlje biti sunčano i toplo. Maksimalna temperatura očekuje se do 20 a poslednjeg radnog dana ove nedelje još toplije sa temperaturom do 25.

šuma, sunce
foto: Shutterstock

Za vikend sledi novo naoblačenje i zahlađenje sa kišom, dok se na severu i severozapadu Srbije očekuje suvo vreme. Maksimalna temperatura u subotu biće od 12 do 18°C.

kiša, pljusak, nevreme
foto: Nemanja Nikolić

U nedelju osetniji pad temperature za još pet stepeni. Početak nove radne nedelje donosi veoma hladno vreme. Na severu zemlje suvo, a u ostalim predelima oblačno sa kišom, na planinama sa snegom. Maksimalna temperatura od 8 do 12°C. U Beogradu danas, baš kao i juče, očekuje nas sunčano i toplo vreme sa maksimalnom temperaturom oko 20°C.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:10

Vremenska prognoza za 13. 04. 2022. godine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track