Prognoza kladionice koja je pogodila rezultate izbora: Ovako izgleda nova koalicija i kadrovski sastav Vlade
Foto: Kurir

Prognoza kladionice koja je pogodila rezultate izbora: Ovako izgleda nova koalicija i kadrovski sastav Vlade

Društvo -

Predsednički, parlamentarni i lokalni Izbori održani su početkom meseca, ali tek sada sledi najzanimljiviji deo kada je o domaćoj politici reč, i to iz dva razloga.

Pre svega, još uvek nije poznato koje će stranke činiti novu Vladu. Ali, i zbog toga što je na ovom mestu i dalje moguće klađenje na politiku.

Samo u kladionici Meridian moguće je klađenje na ime budućeg premijera, ministara u Vladi, gradonačelnika Beograda i gradskog menadžera.

SASTAVI TIKET – PREUZMI 2.000 RSD

Osim toga, moguće je kladiti se na imena ministara po resorima – u ponudi su imena za novog ministra spoljnih poslova, odbrane, kulture, pravde, sporta, zdravlja...

Ukoliko još uvek niste registrovani na sajtu meridianbet.rs pravo je vreme da otvorite korisnički nalog!

Registracija traje svega nekoliko sekundi, a donosi vam BONUS BEZ USLOVA OD ČAK 2.000 DINARA.

Sve što je potrebno jeste da prilikom registracije unesete promo kod Kurir i na vaš nalog automatski stiže 500 RSD, a ukoliko danas deponujete minimum 200 RSD dobijate dodatnih 1.500 dinara – bonus spreman za još jedan dobitan tiket!

I zato - pravac meridianbet.rs gde vas čeka izborni specijal i preko preko 100 imena - od političara, preko sportista i drugih javnih ličnosti. Ako je verovati kvotama, mogu se videti obrisi nove parlamentarne većine.

Meridian
foto: Promo

Meridian je i za prethodne izbore imao ponudu od preko 600 opklada za detaljno klađenje na rezultate izbora.

Ova kladionica, jedina je na domaćem tržištu omogućavala i klađenje na izlaznost na sam dan glasanja, čime je ponovo oborila sve rekorde.

SASTAVI TIKET – PREUZMI 2.000 RSD

Sada, kada su postizborne kombinatorike u toku, kladionica Meridian ponovo je jedinstvena na celom tržištu – omogućava svojim igračima da naplate poznavanje politike i predvide kadrovski sastav nove izvršne vlasti.

Podsetimo, na nedavno završenim izborima Meridian je sa većim uspehom predvideo rezultate od ogromne većine istraživača javnog mnjenja.

Pre svega, bukmejkeri ove kompanije izlaznost na parlamentarnim izborima procenjivali na 59.5%, dok je na birališta, prema poslednjim rezultatima, izašlo 58.7% građana upisanih u birački spisak, što je odstupanje od tek 0.8%.

Osim izlaznosti, uspešno su prognozirali izborne rezultate najrelevantnijeg dela političkih snaga:

Meridian
foto: Promo
Meridian
foto: Promo

Predvideli i pobedu Makrona u Francuskoj

Da nije reč samo o specifičnostima političkih prilika u našoj zemlji govori činjenica da je Meridian uspešno predvideo i rezultate predsedničkih izbora u Francuskoj – uprkos veoma neizvesnoj trci, kvote ove kladionice nekoliko dana pred glasanje jasno su ukazivale da će Emanuel Makron osvojiti još jedam mandat.

Meridian
foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track