00:24

Vremenska prognoza za 1. maj 2022. godine

vremenska prognoza

VREMENSKI ROLERKOSTER ZA NEDELJNI URANAK Evo u kojim delovima naše zemlje se očekuju padavine DETALJNA PROGNOZA ZA PRVI MAJ

Društvo -

Danas mestimično oblačno sa temperaturom do 23 stepena.

Danas promenljivo oblačno, mestimično sa kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Na severu i istoku zemlje pre podne pretežno sunčano, a više padavina se očekuje u zapadnim i jugozapadnim krajevima.

Jutarnja temperatura od četiri do osam, u košavskom području oko 11, najviša dnevna od 18 do 23 stepena.

vremenska prognoza
foto: Kurir televizija

U Beogradu pre podne pretežno sunčano, popodne promenljivo oblačno. Najniža dnevna od osam do 11, a najviša oko 22 stepena. Kod meteoropata su mogući glavobolјa, reumatski bolovi i neraspoloženje.

Narednih dana promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom. Više padavina se očekuje u ponedeljak u južnim i zapadnim predelima zemlje. U sredu i četvrtak sunčano.

NEDELJA

Promenljivo oblačno, mestimično s kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskovima s grmljavinom, samo na severu i istoku pre podne pretežno sunčano. Više padavina se očekuje u zapadnim i jugozapadnim krajevima. Vetar slab i umeren, u košavskom području povremeno jak jugoistočni. Najniža temperatura od 4 do 8 stepeni, u košavskom području oko 11 stepeni, najviša dnevna od 18 do 23 stepeni.

PONEDELJAK

Na severu i istoku promenljivo oblačno i suvo. U ostalim krajevima umereno do potpuno oblačno, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom, a više padavina se očekuje u zapadnim i južnim predelima. Vetar slab i umeren, u košavskom području povremeno jak jugoistočni, krajem dana u slabljenju. Najniža temperatura od 8 do 13 stepeni, najviša od 17 do 21 stepeni.

vremenska prognoza
foto: Kurir televizija

Biometeorološka prognoza za Srbiju za: 01.05.2022. - NEDELjA

Kardiovaskularnim bolesnicima i osobama sa respiratornim oboljenjima se savetuje izvesna opreznost usled očekivanog uticaja biometeoroloških prilika. Mogući su glavobolja, reumatski bolovi i neraspoloženje. Pojačan oprez se preporučuje u saobraćaju.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:51

AKO STE DANAS NERASPOLOŽENI OVO JE RAZLOG! Detaljna vremenska prognoza za naredne dane OPREZ VOZAČI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track