KURIR VAS VODI U ZOO-VRT PALIĆ! SUTRA VAS ČEKAJU POKLON ULAZNICE ZA DECU UZRASTA DO 15 GODINA
Foto: Kurir

ZOO-VRT PALIĆ KUPON

KURIR VAS VODI U ZOO-VRT PALIĆ! SUTRA VAS ČEKAJU POKLON ULAZNICE ZA DECU UZRASTA DO 15 GODINA

Društvo -

Najuticajnije dnevne novine Kurir obeležavaju 19 godina postojanja i tim povodom svim čitaocima, uz kupljeno izdanje dnevnih novina Kurir, sutra poklanjamo besplatan kupon za Zoo-vrt Palić.

Sutra vas na naslovnoj strani Kurira čeka poklon kupon uz koji ćete vaše dete moći da odvedete besplatno u zoološki vrt na Paliću. Jedna ulaznica važi za jedno dete uzrasta do 15 godina i možete je iskoristiti u narednih mesec dana, do 11. juna.

Radno vreme zoo-vrta je svakog dana od 9.00 do 19.00 č.

Zoo-vrt Palić ima nekoliko noviteta u svom vrtu. Mladunci koji su rođeni tokom prethodnih meseci rođeni su na praznike, što je posebno interesantna pojava. Mladunče de braca majmuna rođeno je 11. 11. i to je prvo mladunče ove vrste u Srbiji. Ženka alpake Žana rođena je 27. 1, a 15. 2. Negra, ženka domaćeg bivola, dok je najmlađi stanovnik Zoo-vrta Palić, mladunče dikobraza Petko, rođeno na Veliki petak 15. 4.

Krajem aprila otvoren je avantura park, na parceli kod bizona. Sama postavka je od drveta i uklapa se u ambijentalnu celinu Zoo-vrta. Postoje dva nivoa, u zavisnosti od uzrasta dece, a i odrasli se mogu oprobati u ovoj avanturi. Viseći most, balvani, pokretne grede samo su neke od prepreka koje treba savladati.

Što se tiče botaničkog dela, u toku je zamena cveća, te će prvo Cvetni paun, kao jedan od simbola, dobiti svoje novo cvetno ruho, a uskoro će i nove leje biti šarene.

poklon
foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja