POVODOM 19. ROĐENDANA, DANAS POKLANJAMO 200.000 PRIMERAKA ŠTAMPANOG IZDANJA KURIRA!
Foto: Kurir

PREUZMITE DANAS SVOJ BESPLATNI KURIR

POVODOM 19. ROĐENDANA, DANAS POKLANJAMO 200.000 PRIMERAKA ŠTAMPANOG IZDANJA KURIRA!

Društvo -

Kurir slavi 19. rođendan i tim povodom građanima Srbije i regiona poklanja kompletan štampani tiraž od 200.000 primeraka dnevnih novina.

– Pripremili smo specijalno rođendansko izdanje Kurira na 56 strana i pozivamo sve naše čitaoce u zemlji i regionu da potraže svoj besplatni primerak! I ove godine rođendan obeležavamo tako što građanima poklanjamo odličan sadržaj – izjavio je Aleksandar Đondović, glavni urednik Kurira.

U današnjem Kuriru čekaju vas brojni zanimljivi intervjui, a između ostalog moći ćete da pročitate: ispovest Rasima Ljajića o nesreći u kojoj je poginuo njegov bliski saradnik, ekskluzivni razgovor s princezom Danicom Karađorđević, intervju s glumačkom legendom Verom Čukić, razgovor s popularnim glumcem Brankom Jankovićem, intervju sa Svetlanom Cecom Ražnatović, reportažu o baki Jeleni (93), koja više od 70 godina volontira za Crveni krst, priču o tome koliko će Konstrakta zaraditi od uspeha na Evroviziji, ekskluzivni intervju s britanskom teniskom legendom Timom Henmanom i još mnogo zanimljivih priča.

Svoj besplatni primerak Kurira potražite na najbližem prodajnom mestu!

Poklon
foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track