PREKO OGLASA ZA LETO MOŽETE DA SE OBUČETE ZA MALO PARA! Majice od 50 dinara, kupaći od 500, japanke 200 dinara! (FOTO)
Letnja odeća za male pare

SEZONA U JEKU

PREKO OGLASA ZA LETO MOŽETE DA SE OBUČETE ZA MALO PARA! Majice od 50 dinara, kupaći od 500, japanke 200 dinara! (FOTO)

Društvo -

Na oglasniku Sasomange.rs nalazi se posebna kategorija gde su u ponudi odeća i obuća, kako polovna tako i nova, te su cene stoga i veoma šarenolike, što bio se reklo za svačiji džep

Od početka pandemije koronavirusa posebno je zaživela onlajn prodaja odeće i obuće, pa tako ova grana cveta i u susret letnjoj sezoni.

Oni koji žele da se pripreme za letovanje ili kupe bilo koji odevni komad to mogu uraditi preko oglasnika Sasomange.rs, koji u ponudi ima posebnu kategoriju proizvoda "od glave do pete".

Nenad Kovačević, koordinator tima oglasnih savetnika za ostale kategorije u Sasomange.rs, kaže da u toj kategoriji na ovom sajtu ima aktivno čak više od 81.000 oglasa.

Nenad Kovačević
foto: Sasomange

Kako navodi, tu se nalaze odeća i obuća za muškarce, žene i decu, a pored toga, u ponudi je i dosta aksesoara, poput tašni, rančeva, satova, kačketa, rajfova, šalova, kaiševa, kofera, torba i još mnogo čega.

- Najpopularniji za oglašavanje, ali i za kupovinu, jesu odeća i obuća. U zavisnosti od perioda godine i sezonalnosti, razlikuju se stvari koje se traže. U ovom periodu godine više od ostalih kategorija popularne su letnja odeća i obuća, i to pre svega šorcevi, majice, košulje, papuče, sandale i slično - navodi Kovačević i dodaje da se osim toga u asortimanu kategorije "od glave do pete" nalazi još mnogo proizvoda.

- U ponudi od ženske odeće je apsolutno sve: jakne kaputi, prsluci, pantalone, farmerice, trenerke, majice, šorcevi, duksevi, džemperi, suknje, haljine, sakoi, košulje, pidžame, spavaćice, trudnička garderoba - kaže naš sagovornik.

Inače, prodaja polovne odeće u Srbiji nije novitet, kao ni to da se ona može kupiti preko oglasnika, i to za malo para.

Devojka, Drugarice, Pidžama
foto: Profimedia

- Polovnu garderobu je moguće kupiti veoma povoljno. Cene ženskih majica se kreću već od 50 dinara. S druge strane, najskuplje majice koštaju i više od 100 evra. Što se tiče ženskih šorceva, oni se u najjefitnijoj varijanti mogu kupiti za 150 dinara, a u ponudi su i oni od 5.000 dinara. Pored toga da li je stvar nova ili polovna, na cenu znatno utiče kvalitet, brend, a neretko i veličina - kaže Kovačević.

Kako nam je leto na pragu, mnogi sada pretražuju upravo letnju odeću i aksesoare, o čemu svedoči i naš sagovornik s portala Sasomange.rs. - S obzirom na to da je leto na vidiku, građani se sve više interesuju i za kupaće kostime. Korišćeni se prodaju već od 200 do 1.500 dinara, a i novi primerci su dostupni već od 500 - kaže on i dodaje da se na oglasniku svakako može naći povoljnija ženska garderoba, naročito ako nam problem ne predstavlja da koristimo već nošene stvari.

Onlajn kupovina može imati i neke mane, ali oni koji kupuju putem interneta dobro znaju kako stvari u virtuelnom svetu funkcionišu.

- I nove stvari se prodaju po uglavnom istim cenama kao u prodavnicama, tako da i u tom slučaju cene nisu prepreka za kupovinu. To je i najveća prednost kupovine preko oglasnika. Potencijalni problem može predstavljati nemogućnost da se isprobaju i uživo vide stvari koje se kupuju, osim ako se drugačije ne dogovorimo s prodavcem - obrazlaže Kovačević i dodaje da je ponuda kvalitetna i raznovrsna i u kategoriji ženske obuće.

50 - polovna ženska majica

12.000 - najskuplja ženska majica

150 - najjeftiniji polovni ženski šorc

5.000 - najskuplji ženski šorc

od 200 do 1.500 - korišćen kupaći kostim

od 500 i više - nov kupaći kostim

od 200 do 20.000 dinara - sandale i papuče

200 - najjeftiniji muški šorc

10.000 - najskuplji mušku šorc

100 - najjeftinija muška majica

200 - najjeftinija muška košulja

200 - najjeftinije muške papuče ili japanke

20.000 - najskuplje muške papuče ili japanke

30.000 - najskuplje muške cipele

100 - najjeftinije naočare za vid ili sunce

*Cene su izražene u dinarima

- Dostupne su patike, cipele, čizme, sandale, papuče, baletanke. Na pragu letnje sezone najčešće se oglašava, ali i kupuje letnja obuća - sandale i papuče. Cena sandala i papuča je od 200 pa sve do preko 20.000 dinara. Kao i za žene, i za muškarce je u ponudi sve što je potrebno za odevanje.

papuče, plaža, davljenje
foto: Profimedia

- Tu su kaputi, mantili, jakne, prsluci, pantalone, farmerice, trenerke, šorcevi, majice, duksevi, džemperi, sakoi, odela, košulje, pidžame, badementili i ostalo - kaže on. Naglašava se da su do muške odeće u ovom periodu najtraženiji šorcevi, majice, košulje.

- Cena najjefitinijih šorceva je već od 200 pa sve do preko 10.000 dinara u zavisnosti od stanja i kvaliteta. Majice su dostupne već od 100 dinara, ali s druge strane, najskuplji primerci koštaju i preko 20.000. Najjeftiniju polovnu košulju možemo pazariti već od 200 dinara, a najskuplja nova košta i po više stotina evra. Od muške obuće tu su cipele, čizme, patike, papuče, japanke i sandale. Sandale se kupuju već od nekoliko stotina dinara pa do više stotina evra. Cena papuča i japanki se kreće od 200 pa do preko 20.000 dinara. Ponuda muških cipela je jako raznovrsna, pa se i cene drastično razlikuju. Polovne cipele se kupuju od nekoliko stotina dinara, a za najskuplje nove je neophodno izdvojiti i preko 30.000 dinara.

Pored toga, u ponudi na sajtu Sasomange.rs nalaze se i aksesoari kao što su:

- Tašne, torbe, rančevi, satovi, šeširi, šalovi, naočari, privesci, nakit, novčanici, neseseri, tabakere, kravate, držači za kartice... Najpopularnije kategorije su satovi, torbe i tašne, naočare. Cene satova, u zavisnosti od vrste i kvaliteta, ali i od toga da li je nov ili polovan, kreću se od nekoliko stotina dinara do više hiljada evra. Raznolika je ponuda i cena tašni i torbi, pa se cene kreću u rasponu od nekoliko stotina dinara do više stotina evra. Slična je situacija i s naočarima, kako za sunce, tako i za vid. Moguće ih je kupiti već od 100 dinara, a one u najskupljoj varijanti koštaju i po nekoliko stotina evra - zaključuje naš sagovornik.

Naočare, naočare za sunce
foto: Profimedia

Suzana Trajković

Bonus video:

03:10

AVIONSKE KARTE I DO 50 EVRA SKUPLJE! Agent otkrio koliko destinacije sada vrede: ZBOG RATA U UKRAJINI CENE OTIŠLE U NEBESA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track