3 DANA ČARAPE I DONJI VEŠ PEREMO U HOTELU! Srpkinja zbog štrajka na aerodromu juri kofere po Evropi NISMO SE NI PRESVUKLI (FOTO)
Foto: Shutterstock, Privatna Arhiva

ČITATEljka Kurira se požalila redakciji

3 DANA ČARAPE I DONJI VEŠ PEREMO U HOTELU! Srpkinja zbog štrajka na aerodromu juri kofere po Evropi NISMO SE NI PRESVUKLI (FOTO)

Društvo -

Zbog štrajkova u pojedinim avio-kompanijama na aerodromima širom Evrope je nastao pravi kolaps.

Ogroman broj putnika je zaglavljen na aerodromima, ispaštaju nedužni i po nekoliko sati ili dana, čekaju letove koji kasne ili koji u poslednjim trenucima budu otkazani, a manjak radne snage na aerodromima doveo je i do toga da putnici ne dobijaju kofere i po tri dana!

O tome svedoči i čitateljka Kurira A. M. (35), koja je preko Beča krenula za Pariz austrijskom kompanijom "Austrian airlines", a koja je ove muke osetila i na svojoj koži.

- Stigli smo u Pariz i tri dana od dolaska još nismo dobili kofere pa smo zbog toga prinuđeni da peremo čarape i donji veš u hotelu. U istoj smo garderobi tri dana. Avio-kompanija ne odgovara na mejlove, telefoni im ne rade, bukvalno nam ništa drugo ne preostaje nego da sedimo i molimo se Bogu - kaže zabrinuta čitateljka.

gaće
foto: Privatna Arhiva

Dodaje da se obratila našoj ambasadi u Beču.

- Nakon što su se angažovali i uključili u problematiku obećano nam je da će nam koferi biti vraćeni danas - dodaje A. M.

Savetuje sve građane da u ovim trenucima nikako ne putuju avio-saobraćajem, a pogotovo ne letovima koji imaju presedanje.

- Ovo čekanje kofera i po nekoliko dana se dešava upravo na takvim letovima koji imaju presedanje. Ne krećite avionom nikuda jer je na pojedinim aerodromima pravi haos. Proći ćete kao bosi po trnju - poručila je naša čitateljka.

Kurir.rs

Bonus video:

18:26

AMERIKA STVARA PANIKU U UKRAJINI! Zatvaraju se letovi, ambasade povlače svoje ljude STRUČNJACI PREDVIĐAJU DA ĆE DOĆI DO SUKOBA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track