BROJ ZARAŽENIH KORONOM SKOČIO 14 PUTA! Prof. dr Jerkan objasnio šta je GLAVNI OKIDAČ i dao prognozu za naredni period
Foto: Kurir televizija

kurir televizija

BROJ ZARAŽENIH KORONOM SKOČIO 14 PUTA! Prof. dr Jerkan objasnio šta je GLAVNI OKIDAČ i dao prognozu za naredni period

Društvo -

Direktor Doma zdravlja Niš prof. dr Milorad Jerkan izjavio je za Kurir televizijiu da je došlo do naglog povećanja zaraženih od korona, i da se očekuje da će ta brojka preći preko 4000 pozitivnih.

Podsetimo, u protekla 24 časa, u Srbiji je registrovano 2055 novih slučajeva korona virusa, jedna osoba je preminula. U kovid bolnicama je sada već 250 ljudi, a na respiratorima se za život bori 11 osoba.

Kada je reč o Nišu, prema poslednjim podacima Doma zdravlja, od 264 testirane osobe čak 93 su pozitivne, od kojih je 14-oro dece.

- Činjenica da je u poslednjih 20 dana došlo do naglog povećanja zaraženih, i to za 14 puta više nego ranije. Sve kad pogledamo, počinjemo da ulazimo pre vremena u pandemiju koja i dalje nije odjavljena. Videćemo kako će ići. Kada sve saberemo, vrlo je ozbiljna situacija. Povratak sa mora pokazuje da je to jasan okidač. Ono što ja lično smatram, a to je da ćemo u Srbiji ove nedelje sigurno preći 4000 pozitivnih. Kada sam govorio pre mesec dana to, svi su mislili da izmišljam - rekao je prof. dr Jerkan.

02:41

IMAMO 14 PUTA VIŠE ZARAŽENIH OD KORONE NEGO RANIJE! Prof. dr Jerkan objasnio šta je GLAVNI OKIDAČ i dao prognozu za naredni period

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

03:30

SAMO HIBRIDNI IMUNITET ŠTITI OD KENTAURA! Epidemiolog Radovanović za Kurir TV progovorio o novom soju: KORONA NIKADA NEĆE NESTATI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track