SEKSOLOG ZAPLAKAO KAD JE VODITELJ SPOMENUO ČIPS SA UKUSOM VAGINE: Šok u emisiji uživo, evo šta se desilo (VIDEO)
Foto: Kurir Televizija

KURIR TELEVIZIJA

SEKSOLOG ZAPLAKAO KAD JE VODITELJ SPOMENUO ČIPS SA UKUSOM VAGINE: Šok u emisiji uživo, evo šta se desilo (VIDEO)

Društvo -

Kompanija iz Litvanije plasirala je na tržište čips sa ukusom vagine! Ovaj neobičan događaj pokrenuo je pitanja o tome kako mlade generacije milenijalaca danas dolaze do seksualnih iskustva i koju ulogu u tome ima internet.

Na ovu temu govorio je u emisiji Puls Srbije na Kurir televiziji, Aleksandar Milošević, seksolog i urolog.

- Ja moram da pođem od svoje generacije. Ja nisam koristio telefon, i bilo mi je potrebno vreme da otkrivam stvari i zadovoljstva. Danas klinci imaju svo zadovoljstvo u tom telefonu. Mislim da ima mnogo lošeg u tome.

seksolog
foto: Kurir televizija

Na pitanje voditelja kako komentariše bizarni čips sa ukusom vagine, Milošević je vidno potresen, odgovorio da to nikako nije dobro i da je to samo jedan u nizu načina kako se mladima uskraćuje mogućnost da sami otkrivaju život i stiču iskustva.

Međutim, zapravo se desio nesporazum jer Milošević, očigledno, nije razumeo voditelja, te je pomislio da je reč o čipu, što ga je rastužilo, te je i zaplakao.

02:10

SEKSOLOG ZAPLAKAO KAD JE VODITELJ SPOMENUO ČIPS SA UKUSOM VAGINE: Šok u emisiji uživo, evo šta se desilo

- Oprostite, ovo me je emotivno dirnulo. Mislim da je taj čip katastrofalan proizvod jer vi morate polako da otkrijete lepotu ljubavi, lepotu saradnje, lepotu komunikacije. Ako vam se sve odmah otkrije to je užasno. Ništa ne može da zameni poljubac i dodir, to ne može da objasni nikakav čip - rekao je Milošević.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track