TRGOVCI SKIDAJU POKLOPCE SA TEGLICA KAFE, U POLICI STOJI SAMO PO JEDNA: Poražavajuće scene iz marketa, evo zašto se to mora (FOTO)
Lopovi ne žele teglice kafe bez poklopaca, Foto: Kurir

STRAŠNO

TRGOVCI SKIDAJU POKLOPCE SA TEGLICA KAFE, U POLICI STOJI SAMO PO JEDNA: Poražavajuće scene iz marketa, evo zašto se to mora (FOTO)

Društvo -

Čega se sve lopovi neće dosetiti...

Krađe u prodavnicama nisu novina, ali deluje da lopovi uvek nađu način da prevare sistem. Kradu sve - od kesica kafe, grisina, do kozmetičkih preparata i pića.

Ipak, kada se neka pljačka ponovi više od par puta, trgovci nađu način da tome stanu na put. Jedan takav primer je i slika iz prodavnice u centru Beograda gde su trgovci poskidali poklopce sa teglica instant kafe.

Naime, u rafovima stoji samo po jedna teglica od svake vrste i proizvođača, a svaka teglica je bez poklopca.

Lopovi ne žele teglice kafe bez poklopaca
Lopovi ne žele teglice kafe bez poklopaca foto: Kurir

Kada smo pronašli poslovođu prodavnice (lokal poznat redakciji), upitali smo je zašto se to radi. Kratko nam je rekla:

- Više ne znamo kako da stanemo na put lopovima. Pljačkaju i turisti, i naši. Ordiniraju ovde po centru, kradu kafe pa ih izgleda prodaju na pijacama. Zato izložimo po jedan komad i poskidamo poklopce. Tako, i ako ukradu, ne mogu dalje da je prodaju. Od kad to radimo manjak gotovo da nemamo. Šteta što sa svim proizvodima ne možemo tako. Kradu šta stignu, a više ni zujalice ne pomažu. Neki samo nonšalantno išetaju iz prodavnice - rekla je ona.

Kurir.rs / S.T.

Bonus video

00:31

NE MOŽE BEZOBRAZNIJE OD OVOG Drska krađa u prepunoj prodavnici u Zemunu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track