VODOINSTALATER PREVARIO 2 STUDENTKINJE: Naplatio nam više nego što smo se dogovorili, VODA SVUDA U STANU, ali to nije ono NAJGORE!
Foto: Profimedia

prevarene

VODOINSTALATER PREVARIO 2 STUDENTKINJE: Naplatio nam više nego što smo se dogovorili, VODA SVUDA U STANU, ali to nije ono NAJGORE!

Društvo -

U jednoj objavi na društvenoj mreži Tviter studentkinje su se požalile Udruženju za zaštitu potrošača Efektiva jer ih je prevario vodoinstalater.

Naime, iz njihove objave se zaključije da im je majstor uslogu naplatio više nego što su se dogovorile, ali je i iza sebe ostavio veću štetu, vodu u stanu, a nakon što je rekao da će doći nikada se nije pojavio!

- Zdravo da li može pomoć, bila bih zahvalna. U pitanju su vodoinstaltarske usluge, majstor je naplatio van dogovora i okej. Međutim, posle njegovih radova je veća šteta, voda nam je svuda, zvala sam da reklamiram, rekao je doći će nikada se nije pojavio - piše u tvitu.

Ispod objave su se nizali komentari korisnika ove društvene mreže.

- Tuži bre - piše u komentaru, a autorka je odgovorila:

- Ne želim novce, već da se takvima majstorima stane na put. Videli su dve studentkinje pa misle kako može.

U ovakvim slučajevima ostaje savet svim potrošačima da provere da li je majstor registrovan ili radi na crno.

Kurir.rs

Bonus video:

01:38

ZAŠTITITE VODOMERE U DOMAĆINSTVU TOKOM LEDENIH DANA: Vodoinstalater pokazao najbolji način da to uradite sami (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track