SRBIN MORAO DA ODE U ŽENSKI TOALET, PA NAPRAVIO HAOS: Žene da li ste normalne? Zbog ovog hteo da padne u komu
Foto: Stefan Jokić

UŽAS

SRBIN MORAO DA ODE U ŽENSKI TOALET, PA NAPRAVIO HAOS: Žene da li ste normalne? Zbog ovog hteo da padne u komu

Društvo -

Ko je uredniji, muškarci ili žene, možda najbolje može da se vidi kada je reč o muškom i ženskom javnom toaletu.

Jedan Srbin, korisnik društvene platforme Redit isrpičao je šta mu se dogodilo kada u firmi nije mogao da ode u muški toalet jer nije radio, te je bio primoran da poseti ženski.

Kako je objasnio, "dobro nije pao u komu" kada je video kako izgleda.

"Zašto su žene toliko neuredne?"

"Znači u komu danas kad nisam pao! U firmi muški wc nije bio u funkciji i morao sam da uđem u ženski. Onoliku količinu tampona, kose i ostale kojekakve prljavštine skoro nisam video. Znam da su i ranije kačili obaveštenja na taj wc da obrate pažnju na higijenu, čak su se nešto i p****kale međusobno ko prlja, ali nisam tome davao neki značaj, ženska posla... Ja slušao prepucavanja i smejao se.

Takođe, radio sam i popis, stanovi u kojima su živele studentkinje ili devojke gde žive same, gotovo su uvek ličili na svinjac. I to se vidi da nije čišćeno nedeljama, ako ne i mesecima. Tepih us***, prljavštine svuda, puno kojekakvih mrva, trunja, znači svinjac. Kod muških retko koji je bio prljav, daleko su od uglancanih, ali je čisto. To je ono što sam primetio.

ženski toalet
foto: Printscreen/Reddit

Žene, koji vam je đavo i što tako? I kad sam bio po ekskurzijama uvek tako, linjate se, krvarite, a wc kad god sam imao priliku da vidim, kao istočni front. Mislim. jeste da svakog boli uvo za wc u hotelu na ekskurziji, ali ono šta žene ostave je strašno. Koji vam je đavo, što ste tolko neuredne?", naveo je ovaj korisnik u objavi na Reditu.

Komentari su krenuli kao lavina, a većina ljudi se slaže da su žene neurednije od muškaraca.

"Igrom slučaja sam živeo sa tri cimerke i mogu da potvrdim. Dlake svuda! Veš pobacan, razna pakovanja i kese svuda. Čast naravno izuzecima. I ne, živeti sa tri cimerke nije kao u američkim filmovima gde se gole tuku jastucima", napisao je jedan korisnik.

"Ja kapiram da je na ženama veći pritisak da budu uredne. Pa dok namesti šminku, frizuru, nokte i šta sve ne, pa plus osnovna higijena, brate, ne ostane ti vremena da paziš na ostale stvari. Ja se zaperem malo i ispod miške, umijem se i odoh na posao. Za žene je to sat vremena spremanja", dodao je drugi korisnik.

"Neke žene su jako prljave, neke su jako čiste, neke u svim nijansama između. Neki muškarci su jako prljavi, neki su jako čisti, neki u svim nijansama između. To je sve normalno", još jedan je od komentara.

"Još jedna glupa generalizacija, zavisi od osobe do osobe kako ima neurednih žena ima i neurednih muškaraca. Kod nas u firmi smo imali problem u muškom wc da je neko stalno pravio lokvicu pored šolje, dok je ženski vc uvek bio tip top. Vrlo je zanimljivo kako kad je žena neuredna odmah padaju kritike, a kad je muškarac neuredan, smrde mu noge i zadah, nosi usrane gaće onda se samo slegne ramenima, kao meh muško je", objasnila je jedna korisnica Redita.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track