SNEŽANA OSTAVILA OPROŠTAJNO PISMO I NESTALA! Porodica Zvorničanke moli za pomoć, a zbog ovoga se nadaju da je ona ŽIVA!
Foto: Privatna Arhiva

apel za pomoć

SNEŽANA OSTAVILA OPROŠTAJNO PISMO I NESTALA! Porodica Zvorničanke moli za pomoć, a zbog ovoga se nadaju da je ona ŽIVA!

Društvo -

Snežana Stjepanović iz Zvornika nestala je 7. decembra kada je oko dva sata ujutru sa torbom i kesom u ruci napustila stan i uputila se u nepoznatom pravcu.

Porodica nestale tog dana ujutru je odmah prijavila nestanak, a oni su za Kurir rekli i šta je tog jutra Snežana nosila na sebi.

nestala snežana
nestala snežanafoto: Privatna Arhiva

- Snežana je tog jutra na sebi imala teget plavu jaknu, koja je duga do kolena, sive pantalone i crne cipele. Njen odlazak videli smo na sigurnosnim kamerama zgrade u kojoj živi sa suprugom i tada je u ruci imala torbu i jednu kesu - kaže brat nestale žene i dodaje:

- Nestanak smo odmah prijavili i policiji u Zvorniku, ali i policiji u Loznici, jer je ona često boravila i u ovom gradu.

Naš sagovornik dodaje da je njegova sestra ostavila i oproštajno pismo.

- Ostavila je oproštajno pismo, ali ne znamo da li je naudila sebi. U neposrednoj blizini se nalazi Drina, ali opet se razmišljamo zašto bi ponela torbu ako je nameravala da se ubije - kaže zabrinuti čovek i dodaje da je Snežana pre epidemije korona virusa radila u turističkoj agenciji, ali se nakon toga prestala da radi i pomalo je postala depresivna, ali nije imala probleme.

Nesrećni čovek navodi i to da potraga za njom neće stati dok se ona ne nađe, pa tako moli sve građane koji su je možda videli ili ako imaju bilo kakvu informaciju o njoj da se jave na brojeve telefona 064 681 54 35 ili +38765 540 670.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track