NATALIJA IZ SIBIRA UDALA SE U ŠAPCU A SAD UGOVARA BRAKOVE SRBA I RUSKINJA! "Našim ženama je ovo najvažnije!" Evo šta kaže za platu
Foto: Kurir Televizija, Shutterstock

kurir tv

NATALIJA IZ SIBIRA UDALA SE U ŠAPCU A SAD UGOVARA BRAKOVE SRBA I RUSKINJA! "Našim ženama je ovo najvažnije!" Evo šta kaže za platu

Društvo -

Bračno posredovanje sa ženama iz Rusije postoji u Šapcu i vodi ga jedna Ruskinja. Ona je iz Sibira, a ljubav je našla je Srbiji, gde se i udala.

Sada svoje zemljakinje dovodi ovde zbog braka. A kako funkcioniše ova agencija i ljubav između Srba i Ruskinja, saznali smo u emisiji "Puls Srbije".

Rusi
foto: Kurir tv

One dolaze samo zbog muškaraca, navodi Natalija Faktulina, koja vodi ovu agenciju.

- Najvažnija stvar im je muškarac. Ako joj se on dopada fizički, ako ona vidi da je on pošten čovek, to je prvo i naravno uslovi života. Nemaju one neke zahteve. One traže da muškarci imaju nekretninu i da ne žive kao podstanari i poželjno je da živi posebno, a ne zajedno sa roditeljima, da roditelji ne ulaze - rekla je ona i navela da su do razvoda ovi brakovi dolazili jedino u slučaju stalnog uplita roditelja.

02:08

Agencija za bračno posredovanje sa ženama iz Rusije apsolutni hit: Jedna stvar im je najvažnija

- Još jedna bitna stvar im je da imaju normalnu platu, da mogu da joj pomognu dok se ona ne adaptira i sama počne da radi - rekla je Faktulina koja se takođe ovde udala i živi srećno u Srbiji.

Ona ističe da su Srbi konzervativniji po pitanju braka, i da zato Ruskinje žele da dođu ovde, jer se Rusi teško odlučuju za venčanje i često žele da žive slobodno, bez zvanične registracije i obavezivanja.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track