"DECA KOJA SAD TO RADE BIĆE NEZGODNA KAD PORASTU" Monah prekinuo besedu kad ih je čuo, pa roditeljima očitao lekciju! (VIDEO)
Foto: tik tok printscreen

"Nekada je ovo bilo nezamislivo"

"DECA KOJA SAD TO RADE BIĆE NEZGODNA KAD PORASTU" Monah prekinuo besedu kad ih je čuo, pa roditeljima očitao lekciju! (VIDEO)

Društvo -

Ponovo je jedna lekcija igumana manastira Ribnica, kako ga narod zna - monaha Arsenija, o vaspitanju dece - postala viralna na mrežama, a snimak se odnosi na jednu njegovu besedu koju je prekinula buka koju su pravila deca.

- Je l' možemo malo da sredimo ovu decu, ako je moguće ikako? Vidite, da vam kažem jednu stvar, to je ono što sam pričao juče, znači - deca nam izmiču kontroli. Nekada je ovo bilo nezamislivo da deca ovakvu buku i galamu prave, ovakav nered i ovakvu neposlušnost, znate. Slomili su nas i puštamo deci da rade šta hoće. Ta deca što sad ovo rade biće mnogo nezgodna kad porastu. Nećeš moći da im pisneš ništa. Čuvajte se toga - poručio je on vernicima koji su ga slušali.

- Ovo je potpuno nenormalno što se dešava. Ovolika buka, cika i piska i da niko ne vodi računa, da ja to moram da kažem... To je već neka... nešto nije u redu - zaključio je on.

Pogledajte i snimak:

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track