SNIMAK IZ NOVOG SADA IZAZIVA BURU EMOCIJA: Nina (11) prodaje krofne da skupi pare za očevo lečenje, red ide preko CELOG TRGA
Foto: Printscreen/Facebook

zoran mora u moskvu

SNIMAK IZ NOVOG SADA IZAZIVA BURU EMOCIJA: Nina (11) prodaje krofne da skupi pare za očevo lečenje, red ide preko CELOG TRGA

Društvo -

Devojčica Nina Ninković (11) iz Veternika kod Novog Sada, ispred jedne trgovinske radnje, svakoga dana od pet do sedam uveče, prodaje krofne na improvizovanoj tezgi kako bi prikupila novac za lečenje bolesnog tate Zorana (48).

Snimak sa lica mesta izaziva buru emocija.

Kako se može videti na njemu, red za krofne u Novom Sadu na trgu predugačak je, a građani su se u velikom broju odazvali na objave koje kruže na društvenim mrežama i došli su da pomognu maloj devojčici.

Mama Nataša je objasnila kako je potrekla cela ideja.

"Naša Nina je završila peti razred i otkad je na raspustu, rešila je da ne sedi kući nego da na neki način pomogne porodici. Zoran je usled teškog očnog oboljenja ostao bez jednog oka, a i drugo oko je u velikoj opasnosti. Osim što može u potpunosti da oslepi i život bi mu mogao biti ugrožen. Postoji spas, ali u Moskvi. Nažalost, lečenje je veoma skupo", ističe Nataša.

(Kurir.rs/Nova)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track