OBRT U SLUČAJU SMRTI DRUGOG SRPSKOG DRŽAVLJANINA U GRČKOJ! Konuzlat u Solunu za Kurir: U toku je obdukcija! Ovo se dešavalo!
Foto: Youtube Printscreen

tragedija

OBRT U SLUČAJU SMRTI DRUGOG SRPSKOG DRŽAVLJANINA U GRČKOJ! Konuzlat u Solunu za Kurir: U toku je obdukcija! Ovo se dešavalo!

Društvo -

Pored smrtnog slučaja državljanina Srbije u Nikitiju, nije bilo drugih zabeleženih smrtnih slučajeva naših državljana u pomenutoj oblasti na Sitoniji, naveli su za Kurir iz Generalnog konzulata Republike Srbije u Solunu!

- Generalnog konzulata Republike Srbije u Solunu, informisan je dana 10. 08. 2023. godine, od strane Lučke obalske straža iz Neos Marmarasa, da je u mestu Nikiti, preminuo državljanin Republike Srbije. Ne raspolažemo informacijama o okolnostima pod kojim je došlo do smrtnog ishoda, zato što je još uvek u toku proces obdukcije - navode iz konzulata.

Dodali su da je Generalni konzulat Republike Srbije u Solunu u stalnom kontaktu sa porodicom preminulog državljanina Srbije, kao i nadležnim grčkim organima, u cilju sprovođenja potrebnih procedura za prenos posmrtnih ostataka.

- Imajući u vidu da Generalni konzulat nije zvanično obavešten o drugom smrtnom slučaju u Neos Marmarasu, usmenim putem smo navedenu informaciju proverili sa Lučkom obalskom stražom i Policijskom upravom "Agios Nikolaos", odakle nam je preneto da pored navedenog smrtnog slučaja državljanina Srbije u Nikitiju, nije bilo drugih zabeleženih smrtnih slučajeva državljana Srbije u pomenutoj oblasti na Sitoniji - napominju iz konzulata.

Podsetimo, kasno sinoć mediji su preneli informaciju da je državljanin Srbije (48) doživeo srčani udar u Nikitiju na plaži tokom igre sa porodicom u vodi.

Jutros se pojavila i informacija da je još jedan državljanin Srbije preminuo u Neos Maramarasu, kao i da ga je žena onesvešćenog izvukla iz vode, ali se ispostavilo da ova informacija nije tačna.

Kurir.rs

Bonus video:

00:29

Tragedija na jezeru Beli kamen kod Bešenova, utopio se muškarac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja