SUSRET MAJKE I ĆERKE POSLE 46 GODINA! Sudbina pokušala da ih razdvoji: Majka pala od šoka, a onda izgovorile JEDNU REČENICU (FOTO)
Foto: Shutterstock, Privatna Arhiva

dirljivo

SUSRET MAJKE I ĆERKE POSLE 46 GODINA! Sudbina pokušala da ih razdvoji: Majka pala od šoka, a onda izgovorile JEDNU REČENICU (FOTO)

Društvo -

Uspešno smo obavili još jednu misiju, uspeli smo da spojimo majku i ćerku posle 46 godina, tvrdi Radiša Pavlović, član Vladine Komisije i predsednik Udruženja "Za istinu i pravdu o bebama".

- Ćerka Urška koja ima 46 godina i živi u Sloveniji konačno je pronašla svoju majku koja živi u Boru. Posle traganja od više meseci nismo znali da li je ćerka ostavljena ili oteta, a juče popodne smo došli do majke. Ispostavilo se da je majka nakon porođaja bila primorana od strane svog partnera da ostavi dete. Tražio sam majku na četiri mesta juče u Boru i kada sam je pronašao samo sam je pitao da li je 1977. rodila ćerku u Višegradskoj i da li je morala da je ostavi - tvrdi Pavlović i dodaje:

- Kada sam dobio pozitivan odgovor i ja sam bio zatečen. Preveliki šok za ženu kada sam je pitao da li želi kontakt sa svojom ćerkom. Pozvao sam njenu ćerku preko video poziva koja se javila i tada prvi put posle 46 godina videla svoju majku. Ja ne umem da vam opišem taj susret... Prvo su se samo gledale i plakale. Zadržao sam majku da ne padne od šoka koji je tada doživela. Žena se uhvatila za glavu. Pitao sam ih da li su srećne gde su obe odgovorile da jesu.

Pavlović za sada mora daza štiti identitet majke
Pavlović za sada mora daza štiti identitet majkefoto: Privatna Arhiva

Pavlović tvrdi i da će im naredne nedelje organizovati susret.

- Pokušavao sam da ih umirim dok su se gledale preko telefona, a za neki dan će se prvi put i videti uživo - poručio je Pavlović.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track