UGLEDALI PARKIRAN AUTO ISPRED OBJEKTA: Ovako je u Grčkoj nađen nestali par iz Despotovca! Oglasio se Radmilo i sve ispričao
Foto: Facebook/Grčka Info

UGLEDALI PARKIRAN AUTO ISPRED OBJEKTA: Ovako je u Grčkoj nađen nestali par iz Despotovca! Oglasio se Radmilo i sve ispričao

Društvo -

Mirka i Mile M. iz Despotovca, vodili su se kao nestali u Paraliji, a nađeni su ubrzo nakon što se na društvenim mrežama pojavio apel njihove dece o ovom slučaju.

U Fejsbuk grupi "Grčka info" oglasio se Radmilo Belić i obavestio sve da se nisu javljali jer im se pokvario punjač.

On je objasnio i kako je protekla jučerašnja potraga.

- Povodom jučerašnje potrage za našim sunarodnicima iz Despotovca sa srećnim završetkom želim da vas ovim putem obavestim o toku jučerašnje potrage. Po pozivu porodice iz Despotovca policija je reagovala brzo i efikasno. Pošto su obavestili porodicu da nemaju podatke da se njima nešto desilo, odmah su krenuli u potragu za automobilom. Kada su pronašli parkirani automobil ispred jednog objekta, ušli su unutra i pitali vlasnika da li su Mirka i Mile odseli kod njega. Kada su dobili potvrdan odgovor dali su vlasniku broj telefona porodice.

Grčka
foto: Facebook/Grčka Info

Vlasnik je napisao odmah poruku u kojoj je obavestio porodicu da su im roditelji dobro i da će ih obavestiti ujutru da se jave svojima. Zbog svega ovoga želim da pohvalim policiju grada Katerinija koja je pored toga što je uradila besprekorno svoj posao, pokazala empatiju prema porodici. Takođe pohvale i za vlasnika koji je odmah reagovao i okončao agoniju porodici.

Na kraju bih želeo da kažem nešto po ovom pitanju. Kao što roditelji uvek brinu za svoju decu, tako i deca uvek brinu za svoje roditelje. Dok deca odrastaju tu su roditelji koji ih štite i pružaju sigurnost. Kako vreme prolazi uloge se menjaju. Kada se roditelji približe kraju svog životnog puta, tada se uloge menjaju i onda deca brinu o svojim roditeljima sa željom da im olakšaju poslednje godine života. Tako je uvek bilo i tako će uvek biti. Kada krenete na put mislite o tome - napisao je Belić.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track