"UDALA SE ZA VALJEVCA SVI SMO BILI ŠOKIRANI! RODITELJI JE FIZIČKI NAPALI" Smilja traži drugaricu iz Soluna, nisu se čule 30 godina
Foto: Printscreen/Facebook, Shutterstock

"UDALA SE ZA VALJEVCA SVI SMO BILI ŠOKIRANI! RODITELJI JE FIZIČKI NAPALI" Smilja traži drugaricu iz Soluna, nisu se čule 30 godina

Društvo -

Smilja rešila je da proba da pronađe svoju davnu izgubljenu prijateljicu sa kojom se nije čula skoro 30 godina putem Fejsbuk grupe "Grčka info.

Napisala je objavu u kojoj je navela da traži drugaricu sa kojom se nije čula od, sada već davne, 1995. godine. Uz papirić koji je dostavila, a na kom je bilo napisano ime i prezime drugarice, kao i gde je tada živela, Smilja se upustila u avanturu zvanu "Tražim drugaricu".

"Tražim drugaricu Asi (u originalnoj objavi stoji puno ime i prezime), izgubila sam kontakt 1995. godine, nema je na društvenim mrežama. Pošto je Solun u pitanju, gore je adresa gde je živela sa roditeljima i bratom. Unapred hvala", napisala je Smilja u svojoj objavi.

Grčka, potraga
foto: Printscreen/Facebook

Ubrzo nakon što je postavila svoju objavu u grupi, dodala je i neke druge informacije koje je smatrala da su bitne.

"1995. godine je živela na ovoj adresi sa roditeljima i bratom. Pravo ime joj je Asimenija. Udala se za jednog Valjevca gde su joj roditelji bili šokirani, čak i ja. Roditelji su je čak i fizički napali a taj nesrećnik Valjevac nije reagovao. Ja sam ga kritikovala kako je mogao da je dovede u takvu situaciju. Od tada joj je zabranio kontakt sa mnom. Nije na društvenim mrežama. Volela bih da je pronađem. Pozdrav i sve najbolje", napisala je Smilja.

Članovi ove Fejsbuk grupe, poželeli su Smilji da pomognu, te su u komentarima navijali da do ponovnog susreta što pre dođe.

"Zajedno možemo sve, ajde da nađemo drugaricu!", "Pomogli smo mnogima, sigurna sam da možemo i vama", "Obavestite nas kada je nađete, podelite to sa nama" bili su komentari podrške.

Uz komentar jedne gospođe koja je Smilji rekla da joj se javi privatnom porukom, i uz komentar gospođe koja je podelila Fejsbuk profil žene sa istim imenom i prezimenom, još ne postoje informacije da li je Smilja zaista i našla Asimeniju.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track