BABA VARA LJUDE PO FRIZERSKIM SALONIMA: "Ušla je sa koferom i tražila vodu, pa uradila ovo, imala je i krst! Naivno sam nasela!"
Baba vara ljude i traži im novac, Foto: Profimedia

oprez

BABA VARA LJUDE PO FRIZERSKIM SALONIMA: "Ušla je sa koferom i tražila vodu, pa uradila ovo, imala je i krst! Naivno sam nasela!"

Društvo -

Nedavno je jedna Beograđanka upozorila da izvesna baba Nada uznemirava decu po parkovima i traži im novac. Sada je stiglo novo upozorenje za babu koja laže ljude i na kontu toga im uzima novac!

Naime, jedna gospođa upozorila na je stariju gospođu koja od lakovernih ljudi uzme novac.

- Danas starija gospođa ulazi u salon kod Sava centra sa koferom i traži čašu vode. Kroz suze govori da joj je ukraden novčanik na trafici, i moli za pare za autobusku kartu za Zrenjanin - navodi se u poruci jedne žene koja je objavljena na storiju Instagram stranice "Serbialive Beograd".

prevara, baba, novac, karta
foto: Printscreen Instagram serbialive_beograd

Ona je dodala da joj je naivno dala pare.

- Posle sam dobila informaciju da je to isto uradila u frizerskom salonu u Beogradu na vodi par sati kasnije. Na sebi je imala crveni sako, krst oko vrata i prsten sa krstom. Pišem da se još neko ne bi zaleteo sa činjenjem dobrog dela prevarantu - zaključuje se u objavi.

Kurir.rs

Bonus video:

02:14

NAKON 10 GODINA OD SMRTI MUŽA PREVARANT JE IZBACIO IZ STANA OVAKO! Privatni detektiv šokirao : Bili upleteni ADVOKAT I SUDIJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track