KRISTINI JE BILO SAMO 14 KAD JE PALA SA TERASE Detalji zle sudbine: Posle 9 godina na mukama nije dočekala da prohoda
Foto: Facebook Prinstcreen

pala sa visine od 5 metara, otad je u kolicima

KRISTINI JE BILO SAMO 14 KAD JE PALA SA TERASE Detalji zle sudbine: Posle 9 godina na mukama nije dočekala da prohoda

Društvo -

Neutešni otac danas objavio kada će i gde biti sahranjena njegova mezimica

Pokojna Kristina Obradović, nad čijom sudbinom se danas zamislila cela Srbija, imala je samo 14 godina kad je završila u invalidskim kolicima.

Kako je svojevremeno ispričala, a beogradski mediji preneli 2020, do tragedije je došlo nakon što ju je navodno deda gurnuo s terase posle kratke svađe.

Od tog dana započinje lavovska borba pokojne Kristine i njenog oca Željka za njeno ozdravljenje. Njena borba i njene muke trajale su devet godina, i nažalost nije joj se dala - mlada Kristina, jedinica svome ocu, preminula je u 23. godini.

"Sahrana moje ćerke jedinice"

Sahrana moje ćerke jedinice obaviće se u četvrtak u 13 časova na Klubačkom groblju kod Loznice. Ovom prilikom pozivam svu rodbinu, prijatelje, sve ljude da prisustvuju poslednjem oproštaju od moje ćerke.

Kristina Obradović
foto: Printscreen/Facebook/Željko Obradović

Od tog strašnog pada njih dvoje, jedno drugom sve, otac i ćerka kroz život su išli zajedno i kad je bilo dobro, i kad nije.

Tragedija u kojoj je Kristina pala sa visine od pet metara, promenila joj je čitav život, taj jedan sekund. Teško su živeli, pošto je njen otac tata Željko stalno morao da bude s njom, nije ni mogao da ima zaposlenje, zbog čega su zapali u tešku materijalnu situaciju.

- Mladost koja vene je nešto najtužnije što može da pogodi porodicu. Kada nema šanse onda je to tragedija, ali kad ima i kad je nadomak uspeha da mlada lepotica prohoda uz malo novca i Božje milosti. Naša je odgovornost da pomognemo našoj deci za koju se i te kako treba boriti, dajmo malo da bi nekome to bilo sve - napisao je svojevremeno Kristinin otac na svom Fejsbuk profilu.

Kristina je imala terapije u Novom Sadu i po sedam sati dnevno.

Majka otišla, napustila je, otac s njom ostao sam još otkad je imala dve godine

Željko je, inače, sa ćerkom ostao sam kada je imala dve godine. Njena majka je otišla, napustila je i najpre posećivala prvih mesec dana, a on je na sudu dobio puno starateljstvo nad ćerkom.

Kako se podseća, Kristina (23) iz Loznice je pre devet godina pala sa visine od pet metara, zadobila prelom vratnog pršljena i završila u invalidskim kolicima. Kako su mediji pisali pre tri godine, ona je pala sa terase pošto ju je gurnuo njen deda.

Nažalost, Kristina je sinoć preminula, što je saopštio njen tata koji je sada ostao potpuno sam. Imao je samo nju.

"Nema više moje ćerke, moje jedinice, tatine mezimice. Nažalost, posle borbe od pet meseci u bolnici, moja ćerka je preminula u 23. godini. Devet godina su trajale njene muk", napisao je njen otac Željko na Fejsbuku, koji je u tako teškoj situaciji da nema para ni za njenu sahranu.

U međuvremenu, oglasili su se ljudi dobre volje koji će snositi sve troškove.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

06:24

TUGA! OTAC TEŠKO BOLESNOG DEČAKA ZAPLAKAO U EMISIJI: Taman je ozdravio, a onda se bolest vratila MOJA DECA SU PRERANO ODRASLA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track