STANODAVAC JOJ REKAO DA JE KIRIJA DŽABE, ALI IMAO JEDAN USLOV... Devojka se javila na oglas, njegova poruka je ŠOKIRALA! (FOTO)
Foto: Shutterstock, Ilustracija

OPREZ!

STANODAVAC JOJ REKAO DA JE KIRIJA DŽABE, ALI IMAO JEDAN USLOV... Devojka se javila na oglas, njegova poruka je ŠOKIRALA! (FOTO)

Društvo -

Devojka je na društvenim mrežama poslala upozorenje svima na jednog stanodavca koji je hteo besplatno da joj izda stan, ali je postavio uslov da treba povremeno da se viđa s njim kada on dođe u Srbiju!

Na Instagram stranici serbialive_beograd pojavila se objava devojke koja je poslala upozorenje ostalim devojkama.

- Tražila sam stan za drugaricu, javila se na oglas da pitam za cenu stan ai lokaciju da bi mi on rekao ako je stan za mene da mi neće naplaćivati kiriju, ali da se viđamo povremeno kada je u Beogradu - navodi se u upozorenju devojke koja je objavila i prepisku sa stanodavcem.

U porukama se vidi da ga je prvobitno upitala za cenu mesečnog najma, a onda je njegova poruka šokirala.

stanodavac, devojka, upozorenje
foto: Instagram Printscreen/Serbialive_Beograd

- Koja je cena gospodine - upitala je devojka, na šta je stanodavac odgovorio:

- Ako je za tebe daću ti džabe jer ja idem preko uskoro i ostaje prazan. Neću da ti naplatim ništa samo da održavaj kao svoj, ne treba ništa da platiš, ali da to znamo samo ti i ja da je za džabe. Daću ti na godinu ili dve, ali da se vidimo ponekad kad sam u Srbiji - navodi se u njegovoj poruci.

Kurir.rs

Bonus video:

02:27

EVO GDE ŽIVE STUDENTI KOJI NE NAĐU MESTO U STUDENTSKOM DOMU! Kirije jeftinije nego u periodu od pre 6 meseci

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja