"POKAZUJETE VISOK NIVO OBUČENOSTI USPEŠNO IZVRŠAVAJUĆI ZADATKE" Čestitka ministra odbrane povodom Dana Kopnene vojske
Foto: Printscreen/Instagram

"POKAZUJETE VISOK NIVO OBUČENOSTI USPEŠNO IZVRŠAVAJUĆI ZADATKE" Čestitka ministra odbrane povodom Dana Kopnene vojske

Društvo -

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević uputio je povodom 16. novembra - Dana Kopnene vojske čestitku.

„Svim pripadnicima Kopnene vojske čestitam 16. novembar - Dan vida.

Profesionalnim obavljanjem vojne službe, uz brojna iskušenja u radu, tokom protekle godine potvrdili ste da imate sposobnosti i kapacitete da uspešno realizujete zadatke iz vaše nadležnosti, nastavljajući tradiciju srpske vojske i junaka sa Kolubare.

Pokazujete visok nivo obučenosti uspešno izvršavajući zadatke u Kopnenoj zoni bezbednosti, kao i u međunarodnom okruženju i doprinosite jačanju ugleda Vojske Srbije u celini. Zahvaljujući ulaganjima Republike Srbije, jedinice Kopnene vojske su opremljene savremenim naoružanjem i vojnom opremom i sukcesivno jačaju ljudske resurse i značajan ste faktor u odvraćanju potencijalnog neprijatelja.

Jedinice iz vašeg sastava pružile su nesebičnu pomoć građanima Srbije u sanaciji štete, nakon prirodnih nepogoda koje su zadesile našu zemlju i pokazale da je Vojska neodvojiva od svog naroda.

Čestitam vam praznik, uz želju da sa jednakim uspehom rešavate izazove koji vam predstoje i na taj način obezbeđujete stabilnost sistema odbrane i dajete pun doprinos razvoju svog vida i Vojske Srbije.”

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja