Fondacija Meridian zajedno sa svojim korisnicima ulepšala deci iz Zvečanske novogodišnje praznike
Foto: Promo

Fondacija Meridian zajedno sa svojim korisnicima ulepšala deci iz Zvečanske novogodišnje praznike

Društvo -

Praznični dani omiljeni su period u godini svakog od nas, oni nas često podsećaju na toplinu porodičnog doma, radost detinjstva i nostalgično bude srećne i magične trenutke. Kao što to obično biva, njima se po tradiciji najviše raduju najmlađi, koji sa svojim bližnjima nestrpljivo iščekuju zajedničke momente i otvaranje poklona ispod jelke. Međutim, postoje i ona deca koja iste te praznike provode u samoći i nezavidnim životnim uslovima, bez porodičnog okruženja i ljubavi koja bi im u najradosnijim večernjim trenucima dodatno ugrejala srca i izmamila osmehe na lica.

Sa željom da Nova godina i Božić budu podjednako lepi i čarobni svakom detetu u Srbiji, pobrinuli su se provereni lideri društvene odgovornosti i osvedočeni humanitarci iz Fondacije Meridian. Oni su ovoga puta dobili dodatnu podršku svojih online korisnika i sa njima ujedinjeno krenuli u prazničnu akciju, kako bi obradovali mališane bez roditeljskog staranja i decu koju su roditelji na ličnu inicijativu drugima ostavila na čuvanje, u nemogućnosti da se samostalno brinu o njima.

Upravo tim povodom predstavnik Fondacije Meridian Stefan Todorović, posetio je Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj i tom prilikom nadležnima ove ustanove uručio donatorski ček i novčana sredstava prikupljena od strane korisnika online donatorske platforme sa sajta meridianbet.rs. Ova vredna donacija Fondacije Meridian i njenih korisnika, osim uveseljavanja za praznične dane, biće namenski upotrebljena i za poboljšanje kvaliteta života dece i mladih bez roditeljskog staranja koji borave u prostorijama ustanove socijalne zaštite - Zvečanska .

Kreiranjem posebne online donatorske platforme na sajtu meridianbet.rs, ovaj respektabilan brend zajedno sa svojom fondacijom, napravio je revolucionarni iskorak kada je u pitanju odnos sa svojim korisnicima. Razvijanjem crowdfunding platforme Meridan je korisnike svojih usluga potpuno transformisao i od njih napravio humanitarce i dobrotvore, osobe koje jednim klikom na opciju „doniraj“ mogu pružiti finansijsku pomoć za razne humanitarne akcije. Koristeći ovu donatorsku platformu, Meridian je uz učešće svojih korisnika do sada već uspeo da pomogne Dušanu Todorovića i Anastasiji Mitić, našim sugrađanima i mališanima kojima su prikupljena finansijska sredstva značila u borbi za vlastiti život.

Želeći da skrene pažnju javnosti na snagu i veličinu svoje organizacione mreže u kojoj na preko 15 svetskih tržišta aktivno sudeluje i vrši društveni uticaj, Meridian je primerom ulaganja i brigom za zajednicu pokrenuo i mnoge druge aktere i institucije da slede ovaj primer i intenzivnije se uključe u rešavanje mnogih društvenih problema. Ugled na domaćoj i međunarodnoj sceni, koji Meridian uživa u okruženju podrazumeva svakodnevno zalaganje i velike napore u kreiranju pozitivnih društvenih promena.

Unapređenjem društveno-odgovorne politike, jedan od glavnih aktera u betting industriji Balkana je posredstvom svog donatorskog programa samo tokom prethodne dve godine realizovao preko 100 CSR kampanja i za njih izdvojio višemilionska novčana sredstva, čime je na taj način direktno pomogao razne državne institucije, civilne organizacije, udruženja i građane kojima je u datom momentu pomoć bila neophodna.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track