ZAR JE VAŽNO ODAKLE JE SNIMAK? Ceo Balkan gleda medu! Dugo s mamom šetao pa se umorio i seo nasred puta da odradi vežbice (VIDEO)
Foto: Instagram Printscreen

nesvakidašnja scena

ZAR JE VAŽNO ODAKLE JE SNIMAK? Ceo Balkan gleda medu! Dugo s mamom šetao pa se umorio i seo nasred puta da odradi vežbice (VIDEO)

Društvo -

Zimsku, snežnu idilu na planinama upotpunio je viralni video mame medvedice i njenog mladunčeta, koji vreme provode pokraj glavnog puta, uživajući u snegu.

Ono što je posebno zanimljivo, njih dvoje usnimljeni su nasred puta, što je prava retkost da se ove zveri toliko približe prometnom mestu. Video snimci ovih iznenadnih izviđača preplavili su društvene mreže i pokupili brojne simpatije korisnika. Na njima se vidi kako iznenađeni vozači, iz svojih automobila snimaju mladunčeta medveda i njegovu mamu.

Mali meda posebno je zanimljiv, jer izgleda kao da radi istezanje. Bukvalno, kao da je dugo šetao šumom, a onda seo nasred puta da odradi vežbe, istegne noge i nastavi dalje!

Zašto ne spavaju?

Nedaleko od njega, kamere su zabeležile i mamu medveda, koja, takođe, mirno posmatra šta se zbiva na putu. Osim što je sve iznenadilo što su medvedi prišli tako blizu puta, korisnici društvenih mreža zapitali su se i zašto ovaj tandem nije u hibernaciji. Takođe, povela se i rasprava gde je tačno snimak nastao.

Dok administratori stranica opisuju da je video nastao na putu ka Kopaoniku krajem novembra meseca, drugi navode da je u pitanju Bugarska oko Plovdiva, neki čak i Rumunija.Na kraju, bilo je i onih koju su se složili da je idilični video ovih zveri prelep, pa nije ni važno gde je nastao.

Jedan od domaćih komentatora napisao je sledeće:

"Snimak je u Rumuniji, video sam duži snimak, ljudi pričaju u kolima i zato je muzika nalepljena. Na toj deonici stalno izlaze. ima slican snimak iz 2020. u pitanju su Karpati"

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

02:24

PRVO U SRBIJI! U Beo zoo-vrtu rođeno NAJSLAĐE mladunče na SVETU! Nešto između medveda i mace, miriše na KOKICE (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja