BEOGRAĐANKA OLJA OTIŠLA NA LUX PUTOVANJE NA MALDIVE: Pa snimila što niko ne želi da vidi, ovako izgleda druga strana raja (VIDEO)
Foto: Youtube Printscreen

"I ovo su Maldivi"

BEOGRAĐANKA OLJA OTIŠLA NA LUX PUTOVANJE NA MALDIVE: Pa snimila što niko ne želi da vidi, ovako izgleda druga strana raja (VIDEO)

Društvo -

Kad čujemo "Maldivi", svima nam je na pameti atraktivna destinacija sa prelepom prirodom, biserno belim plažama i simpatičnim kućicama, ipak... da li je zaista sve luksuzno na tako luksuznim putovanjima?

Jedna Beograđanka je otkrila da ipak nije.

Maldivi
foto: Youtube Printscreen

Olja iz Beograda, koja svet oblazi nešto jeftinijim putovanjima, delići savete na društvenim mrežama kako tako nešto krenuti i drugima od ruke, objavila je video na svom Tiktok profilu gde je prikazala malo drugačiju stranu Maldiva, koja se retko može videti na internetu.

Maldivi, restoran
foto: Youtube Printscreen

U svom videu "I ovo su Maldivi" prikazala je realnu sliku jednog dela ove destinacije - ostrva Mafuši.

Maldivi
foto: Tik Tok Printscreen

Jezivi prizori prljavih i napuštenih zgrade, smeće na ulici, razbacane stvari unutar napuštenih zgrada, a onda... umesto plavog mora i bele plaže - mulj u vodi i plaža prepuna morske trave, samo su delić onoga što nažalost i atraktivni Maldivi imaju.

Maldivi
foto: Youtube Printscreen

"To su Maldivi za siromašne"

Njen video na Tiktoku je podelio ljude. Dok su jedni bili razočarani, drugi su potvrdili da su se i sami uverili da tamo nije sve tako bajno, a treći su smatrali da, ukoliko neko želi da ode na Maldive i iskusi luksuznu stranu, mora zaboraviti na jeftina putovanja.

"E ovo je realnost, hvala ti za video", "Maldivi na aparatima", "Na Maldive se ne ide sa 5.000-6.000 evra nego mnogo više", "I ja sam bila, užas", "Isto kao i sa Dubaijem, znači neki delovi su kao da smo u Pakistanu na nekoj pijaci a ostalo je grad budućnosti", "To su Maldivi za sirotinju, Maldivi ne mogu da se vide lepo bez 5.000 evra ili više" bili su samo neki od komentara ispod videa.

Kurir.rs/Blic/Tik Tok

Bonus video:

07:29

ALEKSANDAR SENIČIĆ O LETOVANJU SRBA I NAJATRAKTIVNIJIM DESTINACIJAMA ZA LETOVANJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track