OVO JE MUŠKARAC KOJI JE PAO S MOSTA "DUGA" U NOVOM SADU: Nebojša (33) šetao ogradom, kada je pošlo po zlu. Majka moli za pomoć!
Foto: Privatna Arhiva, Kurir/S.S.

potraga

OVO JE MUŠKARAC KOJI JE PAO S MOSTA "DUGA" U NOVOM SADU: Nebojša (33) šetao ogradom, kada je pošlo po zlu. Majka moli za pomoć!

Društvo -

Nebojša Stevanović (33) pao je u Dunav sa mosta Duga u Novom Sadu u noći petak 15. februara na subotu, 3 sata posle ponoći, posle čega mu se izgubio svaki trag.

Visok je 178 centimetra, mršav, mišićav, sa zelenim oči,a. Ima kratku kovrdžavu tamno-smeđu kosu, a u momentu nestanka na sebi je imao crnu jaknu, tamnu košulju, crne cipele i crne pantalone.

Majka Nada Dervić uputila je apel građanima da se jave policiji ako imaju bilo kakvu informaciju.

Potraga, Nebojša Stevanović
foto: Privatna Arhiva

Kako se saznaje od izvora dobro upoznatog sa istragom, N. S. i njegov prijatelj V. R. (26) vraćali su se iz izlaska u centru grada, kada se N. S. u jednom momentu popeo na ogradu mosta i krenuo da šeta po njoj.

Po rečima njegovog prijatelja, on se u jednom trenutku okliznuo i upao u vodu sa velike visine. V. R. je odmah obavestio policiju, a policija je pozvala Vatrogasno-spasilačku službu i pripadnike granične policije koji imaju stanicu na reci u blizini. Međutim, N. S. nije pronađen u reci.

Obavešten je tužilac, a naloženo je alkotestiranje V. R. i ustanovljeno je da je on imao alkohola u krvi.

Pregledom snimaka sa nadzornih kamera, utvrđeno je da V. R. govori istinu.

Obaveštena je porodica i odeljenje za potrage, a otac N. S. je zvanično po proceduri prijavio nestanak sina.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:24

Dvojica mladića penju se na Novi železnički most

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja