TUŽIO HOTEL NA MAURICIJUSU I DOBIO GA NA SUDU: Otišao na odmor pa se šokirao kada je ušao u luksuznu sobu! Dobio pristojnu odštetu
Foto: Profimedia

velika očekivanja

TUŽIO HOTEL NA MAURICIJUSU I DOBIO GA NA SUDU: Otišao na odmor pa se šokirao kada je ušao u luksuznu sobu! Dobio pristojnu odštetu

Društvo -

Muškarac iz Hama u Severnoj Rajni-Vestfaliji rezervisao je za godišnji odmor hotel na Mauricijusu za sebe i suprugu, i još troje prijatelja, međutim, kada su ušli u sobu sačekalo ih je neprijatno iznenađenje.

Dok je on sa suprugom uživao u rezevrvisanoj sobi koja je ispunila očekivanja, njegovi prijatelji su umesto trokrevetne dobili dvokrevetnu sobu, i to sa vema malim krevetima, zbog čega je usledila tužba.

hotel, hotelska soba, soba
foto: Shutterstock

Kako se navodi, Nemac je tužio hotel na Mauricijusu jer u krevetu nije bilo dovoljno mesta, budući da je veličina bila samo 1,40 metara. Muškarac je pomislio kako je krevet premali za dvoje ljudi, a to je očigledno mislio i Okružni sud u Hanoveru, te ih je pobedio na sudu.

Naime, sud je odlučio da putnici mogu očekivati krevet koji je širok ​​više od 70 centimetara po osobi. Presudom hotel čoveku iz Hama mora da vrati više od 700 evra.

- Ovde smo izričito govorili o "posebno visokokvalitetnom hotelu" sa "udobnim nameštajem". U luksuznom hotelu možete s pravom očekivati ​​nešto drugačije nego u hotelu za mlade - rekla je advokatica Nicole Mutschke.

Veličina kreveta nije propisana, i malo hotela na sajtu ističe takve detalje, ali ipak, kada je hotel skuplji, očekivanja su veća.

Kako je advokatica dodala, veoma je bitno upravnicima hotela odmah napomenuti da postoji problem i da ste nezadovoljni, jer samo tako možete vratiti deo novca, prenosi Fenix magazin.

Kurir.rs/ Telegraf biznis/ Preneo: S.Đ.

Bonus video:

01:25

ČUDO U KRAGUJEVCU: OTVOREN HOTEL ZA INSEKTE! Gosti biraju pansion ili polupansion, ali smeštaj nije besplatan EVO KAKO PLAĆAJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja